about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پلیس ایتالیا می‌گوید به کمک یک شرکت امنیت سایبری توانست کانال‌های تلگرامی که اسناد جعلی واکسیناسیون را به شهروندان این کشور می‌فروختند مسدود کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تنها چند روز پس از اعلام دولت ایتالیا مبنی بر تشدید محدودیت‌های مربوط به مجوزهای بهداشتی کرونا، پلیس ایتالیا اعلام کرد که یک باند تبهکار را شناسایی که از طریق تلگرام صدها گواهی جعلی واکسن کرونا را به فروش رسانده است.

دفتر دادستانی جرائم سایبری میلان در بیانیه‌ای اعلام کرد با همکاری شرکت امنیت سایبری گروپ آی بی (Group-IB) افرادی را شناسایی کرده که در حداقل 35 کانال تلگرامی ادمین بوده‌اند و از طریق این کانال‌ها گذرنامه‌های سبز جعلی حاوی کد QR را به فروش می‌رسانده‌اند.

گذرنامه سبز (Green Pass) یک سند کاغذی یا برنامه‌ای است که ثابت می‌کند دارنده آن به‌طور کامل واکسینه شده یا از بیماری کرونا بهبود یافته است. تابستان گذشته، ایتالیا شروع به استفاده گسترده از این گذرنامه به‌عنوان بخشی از تلاش خود برای مبارزه با ویروس کرونا کرد.

طبق گزارش شرکت گروپ آی بی کلاه‌برداران ادعا می‌کردند گذرنامه‌های معتبری را از کارکنان بخش درمان تهیه‌کرده‌اند که اعضای کانال می‌توانند با خرید آن‌ها از داشتن تمام پروتکل‌های بهداشتی مطمئن شوند و تنها کاری که خریدار باید انجام می‌داد برقراری یک چت مخفیانه در تلگرام بود. سپس کلاه‌برداران به این بهانه که می‌خواهند اطلاعات کاربر را در کد QR وی درج کنند، اطلاعات شخصی مانند نام، شهر محل سکونت و شناسه کد مالیاتی او را دریافت می‌کردند.

این گروه از طریق ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین و اتریوم، اپلیکیشن های پرداخت پول مانند پی پال (PayPal) یا از طریق کارت هدیه آمازون مبالغ موردنیاز خود را دریافت می‌کردند. آن‌ها بعد از دریافت مبلغ دلخواه، چت انجام‌شده را حذف و ناپدید می‌شدند یا در برخی موارد کد QR جعلی ارائه می‌کردند.

به گفته شرکت امنیت سایبری گروپ آی بی کانال‌های تلگرامی که این اسناد را می‌فروختند حدود 100 هزار کاربر داشتند و میانگین قیمت هر گذرنامه جعلی حدود 130 دلار بود.

پلیس ایتالیا و شرکت گروپ آی بی مشخص نکردند که چه تعداد از این گذرنامه‌های جعلی فروخته‌شده یا چند نفر فریب این طرح کلاه‌برداری را خورده‌اند و تنها گفتند متهمان را در مناطق ونتو، لیگوریا، آپولیا و سیسیل شناسایی کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.