فروش هویت کودکان در وب تاریک
مجرمان سایبری برای پنهان سازی هویت خود همواره در تلاش هستند تا راهکار های جدیدی کشف کنند تا امکان شناسایی هویت حقیقی آنان را به حداقل برساند. این افراد عموماً از اطلاعات شخصی دیگران به عنوان هویت جعلی خود استفاده می کنند و اکثراً از این هویت ها برای کلاهبرداری اینترنتی، ساخت حساب های جعلی و ... استفاده می کنند. اما استفاده از هویت دیگران می تواند در مواردی برای این افراد خطر آفرین باشد. از این رو توجه به سمت هویت هایی معطوف می شود که امکان کمتری برای شناسایی آن وجود دارد.
اخیراً در بازار های سیاه (Black Markets) وب تاریک، فروش اطلاعات شخصی و هویت کودکان بسیار رواج یافته است. دلیل انتخاب هویت کودکان به عنوان هویت جعلی این است که هویت کودکان عاری از هرگونه سابقه در سازمان های نظارتی است. همچنین تاریخچه بسیار کمی از اطلاعات و وقایع موجود در خصوص آنان در سازمان های دولتی وجود دارد. از طرفی یک کودک نمی تواند با استفاده از شماره ملی خود، در برابر سو استفاده های احتمالی این مجرمان اقدامی صورت دهد.
بر اساس گزارش های منتشر شده کودکان بین 14 تا 18 سال، قربانیان اصلی این کلاهبرداری هستند و کشور استرالیا بیشترین آمار سرقت اطلاعات کودکان را به خود اختصاص داده است. بررسی ها نشان می دهد این هویت ها اغلب از سایت های بازی های آنلاین (با استفاده از حملات فیشینگ) بدست آمده است.