about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته کارشناسان، شرکت مخابرات سنگاپور آماده فروش 300 میلیون دلاری محصولات سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته منابع خبری، شرکت مخابرات سنگاپور (Singtel) با فروش برنامه‌ریزی شده تجارت امنیت سایبری شرکت هولدینگ «Trustwave»، با هدف جمع‌آوری سرمایه حدود 200 تا 300 میلیون دلاری، پیش می‌رود.

مردم سنگاپور معتقدند که اپراتور سنگاپوری با مشاوران مالی صحبت کرده، زیرا برای واگذاری احتمالی واحد مستقر در شیکاگو آماده می‌شود. Trustwave می‌تواند علاقه سایر شرکت‌ها در صنعت و صندوق‌های سرمایه‌گذاری را جلب کند.

کارشناسان براین باورند که ملاحظات اولیه انجام شده و سینگتل همچنان می‌تواند تصمیم بگیرد که دارایی را حفظ کند. نمایندگان شرکت مخابرات سنگاپور از اظهار نظر خودداری کردند.

شرکت مخابرات سنگاپور در حال ساده‌سازی پورتفولیوی است، زیرا به دنبال جمع‌آوری پول نقد و تمرکز بر عملیات 5G و همچنین توسعه موتورهای رشد جدید از جمله خدمات فناوری اطلاعات و مراکز داده است.

این شرکت در ماه می سال گذشته اعلام کرد که 250 میلیون دلار هزینه کاهش ارزش غیر نقدی در قبال سرمایه‌گذاری خود در Trustwave دریافت و بررسی راهبردی این تجارت را آغاز کرده است. طبق بیانیه مطبوعاتی شرکت در ماه اکتبر گذشته، Trustwave بعداً «SecureTrust»، تجارت مطابق با صنعت کارت پرداخت خود را به مبلغ 80 میلیون دلار واگذار کرد. Singtel در سال 2015 Trustwave را به مبلغ 810 میلیون دلار خرید.

شرکت مخابراتی در بیانیه‌ای با فروش پلتفرم تبلیغاتی «Amobee» در ماه ژوئیه امسال به شرکت بین‌المللی ترِمور (Tremor) با مبلغ 239 میلیون دلار موافقت کرد. به گزارش بلومبرگ، این کشور همچنین در حال بررسی گزینه‌هایی از جمله فروش احتمالی سهام در دارایی‌های فیبر شرکت تابعه استرالیایی «SingTel Optus Pty» است.

در ماه اکتبر قبل، سینگتل اکثریت سهام در مجموعه دارایی‌های برج بی‌سیم استرالیا را به مدیر بازنشستگی AustralianSuper Pty به مبلغ 1.9 میلیارد دلار استرالیا (1.3 میلیارد دلار) فروخت.

ارزش‌گذاری دارایی‌های فناوری خصوصی و دولتی در ماه‎‌های اخیر در بحبوحه افزایش نرخ‌های بهره و ترس از رشد اقتصادی کاهش یافته و برخی سرمایه‌گذاران را وادار به کاهش شرط‌بندی روی شرکت‌های دیجیتال کرده است. سهام شرکت امنیت سایبری هولدینگ «Crowdstrike» در 12 ماه گذشته 22.5 درصد پایین آمده، در حالیکه سهام شرکت «NortonLifeLock» در مدت مشابه 9.4 درصد کاهش یافته است.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.