about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

فروش فیلتر شکن جرم نیست

وزیر ارتباطات: فروش فیلترشکن جرم محسوب نمی‌شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «شهر سخت افزار»؛ در سال‌های اخیر شبهات بسیاری در خصوص فروش ابزار دور زدن فیلترینگ وجود داشت و اخبار مختلفی در این خصوص منتشر می‌شد. حال به تازگی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد جواد آذری جهرمی در جلسه‌ای اعلام کرد که فروش فیلتر شکن در کشور به هیچ عنوان جرم محسوب نمی‌شود و تا امروز فروشندگان آن با مشکلی مواجه نشده‌اند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، اخیراً در گفت و گویی با خبرگزاری فارس در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش، اعلام کرد که جلسه امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف پاسخ به سؤال‌های نماینده مشهد و کلات تشکیل شد.

نماینده مشهد و کلات در نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس سوال خود را پیرامون عدم انجام وظیفه وزارت ارتباطات در احراز هویت افراد در اینترنت، ساماندهی VPN و فیلترشکن ها و قطع سیم کارت‌های مجهول مطرح کرد. وزیر ارتباطات در این نشست در خصوص حاکمیت بر فضای مجازی عنوان کرد:

ما هم اعتقاد به حاکمیت بر فضای مجازی داریم ولی قانون این وظایف را به عهده ما نگذاشته است. لذا وقتی سایتی بسته می‌شود، مردم به سراغ فیلترشکن می‌روند و یا به دلیل تحریم برخی سایت‌ها خدمات با ما نمی‌دهند، خیلی ها هم به بسیاری از این سایت‌ها و وبلاگ ها نیاز دارند باید بروند به این سایت‌ها و وبلاگ ها، پس باید تقاضاها را مدیریت کرد. زیرا نمی‌توان همه سایت‌ها را بست.

وزیر ارتباطات در ادامه صحبت‌های خود به فروش فیلترشکن‌ها اشاره کرد و در این خصوص بیان کرد که فروش فیلترشکن در قانون کشور جرم محسوب نمی‌شود. وزیر ارتباطات در ادامه اظهارات خود بیان کرد:

کسانی که فیلترشکن می‌فروشند و هیچ  اتفاقی هم برای آنها پیش نمی‌آید، از زیرساخت‌های همین کشور استفاده می‌کنند اما چرا طبق قانون فروش فیلترشکن جرم محسوب نمی‌شود. این موضوعات باید در مرکز ملی فضای مجازی حل و فصل شود.

در ادامه وزیر ارتباطات به موضوع قطع سیم کارت‌های مجهول پرداخت و اعلام کرد که، قبلا سیم کارت‌های مجعول بسیار زیاد بود و ما 17 میلیون سیم کارت مجعول را قطع کردیم و فروش سیم کارت هم کاملا قانونی شد ولی وجود سیم کارت جعلی را رد نمی‌کنیم. یکی از عوامل آن هم خرید توسط اتباع خارجی است.

تازه ترین ها
سایه
1405/07/21 - 11:33- آمریکا

سایه سنگین اصلاح بازار هوش مصنوعی و تهدیدات سایبری بر اقتصاد جهان

صندوق بین‌المللی پول نسبت به اصلاح بازار هوش مصنوعی و تهدیدات سایبری برای سیستم مالی هشدار داد.

کاهش
1405/07/21 - 11:31- هوش مصنوعي

کاهش سهم انویدیا از بازار تراشه‌های هوش مصنوعی در چین

سهم انویدیا از بازار تراشه‌های هوش مصنوعی در چین کاهش‌یافته است.

تکثیر
1405/07/21 - 10:59- هوش مصنوعي

تکثیر خودکار مدل‌های هوش مصنوعی بدون دسترسی به مراکز داده

آنتروپیک هشدار داد که مدل‌های هوش مصنوعی ممکن است به‌زودی بدون دسترسی به مراکز داده، خودشان را تکثیر کنند.