about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

فروش باج‌افزار توسط انجمنی روسی در دارک وب

یک انجمن که ادعاشده متعلق به روسیه است، اقدام به فروش باج‌افزاری به نام «GIBON Ransomware » به قیمت 500 دلار در دارک وب نموده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ باج‌افزاری به نام «GIBON Ransomware» توسط یک انجمن روسی در محیط دارک وب برای فروش گذاشته‌شده و مبلغ آن 500 دلار در نظر گرفته‌شده است.

طبق اعلام منابع ناشناس، شرکت « Bleeping Computer » از ماه می 2017 اقدام به فروش این بدافزار نموده است.

در تبلیغات برای باج‌افزار مذکور آمده است که این باج‌افزار با استفاده از کدهای بازگشتی اقدام به قفل‌کردن اطلاعات می‌نماید. هنگامی‌که اطلاعات فرد قفل می‌شود این باج‌افزار روی فایل‌های رمزنگاری‌شده پسوند «.encrypt » قرار می‌دهد و از دسترس کاربر خارج می‌شود.
پس از قفل شدن اطلاعات و رمزنگاری آن‌ها مشخص نیست مهاجمان چه مقدار درخواست باج نماید و فقط به قربانی اعلام می‌شود جهت دریافت دستورالعمل با ایمیل «bomboms123@mail.ru» و برای پرداخت و رمزگشایی اطلاعاتتان با این «yourfood20@mail.ru» ایمیل ارتباط برقرار نمایید.
مهاجمان اعلام کرده‌اند که برای رمزگشایی فایل‌ها و اطلاعات قفل‌شده به یک کلید «2048-bit key » نیاز است؛ لذا رمزگشایی این اطلاعات عملاً غیرممکن خواهد بود.
 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.