about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

فروش اطلاعات کاربران اینترنت در دارک وب

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دارک وب1 محلی است که کاربران عادی اینترنت نمی‌توانند به آن وارد شوند؛ اما اطلاعات شخصی آن‌ها در این شبکه به فروش می‌رسد. بر اساس آخرین گزارش ارائه شده توسط آزمایشگاه شرکت مک‌آفی (McAfee)، داده‌هایی مانند اطلاعات حساب کاربری بانک‌ها در دارک وب به فروش می‌رسد. در ادامه می‌توان تعدادی از اطلاعاتی که در دارک وب به فروش می‌رسد مشاهده کرد.

میانگین قیمت برآورد شده برای فروش اطلاعات کارت‌های بانکی:

آمریکا: 5 تا 30 دلار

انگلیس: 20 تا 35 دلار

کانادا: 20 تا 40 دلار

استرالیا: 21 تا 40 دلار

اتحادیه اروپا: 25 تا 45 دلار

فروش اطلاعات نام کاربری و کلمه‌ی عبور حساب‌های بانکی:

190 دلار برای حساب‌های بانکی با موجودی حساب 2200 دلار

500 دلار برای حساب‌هایی با موجودی 6000 دلار و 1200 دلار برای حساب‌هایی با موجودی 20000 دلار بانک‌های آمریکا

700 دلار برای حساب‌هایی با موجودی 10000 دلار و 900 دلار برای حساب‌هایی با موجودی 16000 دلار بانک‌های انگلیس

فروش اطلاعات نام کاربری و کلمه‌ی عبور سرویس‌های پرداخت آنلاین:

بین 20 تا 40 دلار برای حساب‌هایی با موجودی 400 تا 1000 دلار

بین 200 تا 300 دلار برای حساب‌هایی با موجودی 5000 تا 8000 دلار

موارد ذکر شده در بالا تنها بخشی از اطلاعات به سرقت رفته و قیمت فروش آن‌ها در دارک وب است. اطلاعات بانکی، ایمیل و هویت افرادی که تمام زندگی خود را به صورت دیجیتالی انجام داده و به امنیت اطلاعات خود اهمیت نمی‌دهند، در معرض خطر سرقت و سو استفاده قرار دارد.

__________________________

1- به شبکه‌ای گفته می‌شود که در دسترس عموم قرار نمی‌گیرد و بیشتر برای مقاصد غیرقانونی مورد استفاده قرار می‌گیرد و همهٔ فعالیت‌های آن غیرقابل ردیابی و شناسایی است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.