about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فروش اطلاعات نظامی آلمان در Ebay

متخصصان امنیتی یک لپ تاپی نظامی آلمانی را از Ebay خریداری کرده اند که حاوی اطلاعات نظامی ارتش این کشور است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ متخصصان امنیتی شرکت «جی دتیا» (G Data) آلمان به تازگی گزارش داده اند که یک لپ تاپ نظامی آلمان را تنها با قیمت 99 دلار از فروشگاه Ebay خریداری کرده اند. آنها همچنین توضیح دادند این سخت افزار حاوی اطلاعات نظامی طبقه بندی شده آلمان است.

برای نمونه روی دیسک سخت لپ تاپ یاد شده اطلاعاتی فنی گسترده ای از نحوه نابود کردن سامانه دفاع هوایی «LeFlaSys Ozelot» وجود دارد که از 19 سال پیش تاکنون همچنان از آن استفاده می شود. این سیستم می تواند از نیروها در زمان حرکت در برابر تهدیدات هوایی محافظت کند.

تیم برگهوف (Tim Berghoff)، یک متخصص امنیتی شرکت یاد شده گفت:

اطلاعاتی در رابطه با نحوه عملکردن سیستم هدفگیری و خود پتلفرم سلاح را می توان در لپ تاپ پیدا کرد. همچنین داده هایی در رابطه با نحوه نابود سازی سیستم به منظور جلوگیری از تصاحب آن توسط دشمن نیز روی آن ذخیره شده است.

این اولین بار نیست که اطلاعات نظامی به واسطه فروش یک لپ تاپ بسیار ارزان قیمت در Ebay به بیرون درز می کنند. در جولای 2019 نیز یک لپ تاپ نظامی آلمانی دیگر با قیمتی بسیار پایین در Ebay به فروش رسید که اطلاعاتی از نحوه عملکرد راکت لانچری به نام «مارس» (Mars) روی آن وجود داشت.

لپ تاپ یاد شده حدود 5 کیلوگرم وزن داشته و از ویندوز 2000 استفاده می کند. همچنین هیچ رمز عبوری برای آن در نظر گرفته نشده است. به علاوه نام کاربری و رمز عبور مورد نیاز برای ورود به برنامه ای که حاوی اطلاعات نظانی است نیز بسیار ضعیف انتخاب شده و هر دوی آنها عبارت «Guest» هستند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.