about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فرود مریخ نورد چینی به سطح سیاره

برنامه بعدی این مریخ نورد چینی کشف سطح سیاره است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ تابستان گذشته اداره فضایی ملی چین ماموریت ارسال Tianwen-1 خود به مریخ را آغاز کرد و امروز آژانس های خبری این کشور مانند شینهوا و CGTN گزارش کردند که این کاوشگر فرود آمده است.

 این ماموریت از یک مدارگرد، لندر و یک مریخ نورد تشکیل شده است. این مریخ نورد که Zhurong لقب گرفته است قبل از اینکه به سطح سیاره برسد شروع به انجام تصویربرداری و بازرسی می‌کند.

 چندین کشور در تلاش برای فرود کاوشگر بر مریخ شکست خوردند اما این امر باید CNSA را به دومین آژانس همراه با ناسا تبدیل کند که یک ربات فعال در سطح سیاره داشته باشد.

 مدارگرد چین همچنان به چرخش دور سیاره ادامه می‌دهد و سیگنالهای فرستاده شده از مریخ نورد را به همراه مدارگرد های ناسا، ESA ، هند و یک مورد از امارات متحده عربی که در ماه فوریه وارد شده بود را به زمین ارسال می کند.

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.