about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فرمان خودرویی که با حرکات صورت کنترل می شود

یک شرکت تجاری فرمان خاصی برای استفاده در اتومبیل‌های خودران تولید کرده که با حرکات صورت قابل کنترل و قرار است در آینده در برخی مدل های این خودروها نصب شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ خودروهای خودران حداقل تا چند سال آینده برای رعایت مسائل امنیتی هنوز به فرمان مجهز خواهند بود تا در صورت وقوع هرگونه مشکلی افراد بتوانند هدایت آنها را بر عهده بگیرند.

همچنین از فرمان خودروهای خودران برای اعلام مقصد، مسیریابی بهتر و انجام برخی وظایف دیگر استفاده خواهد شد. لذا در این خودروها باید از نسل جدیدی از فرمان ها برای هدایت و راهبری استفاده شود. فرمان تازه ای که توسط شرکت زداف طراحی شده مجهز به یک نمایشگر لمسی نیز هست که برای ناوبری استفاده می شود.

در بخش زیری این فرمان کیسه هوا نیز نصب شده تا در صورت وقوع تصادف و آسیب دیدن نمایشگر لمسی امنیت سرنشینان نیز حفظ شود.

شرکت سازنده هنوز اطلاعات فنی چندانی در مورد نحوه کنترل فرمان مذکور با استفاده از حرکات صورت ارائه نکرده است. اما اعلام کرده جزئیات کافی را در این مورد در نمایشگاه سی ای اس ۲۰۱۸ که ماه آینده برگزار می شود، اعلام می کند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.