about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دعوای «فناوردوستان» برای انتخاب آیفون یا گوشی گلکسی سامسونگ به مرکز فرماندهی نیروهای ویژه آمریکا هم رسیده و در تازه‌ترین اظهارنظر! اعلام‌شده است که آیفون 6 اس سریع‌تر از سامسونگ گلکسی نوت 2 است!

جالب اینجاست این گزارش در حالی تهیه‌شده که نوت 2 متعلق به 4 سال پیش است و از سال 2013 بدین سو گوشی کره‌ای برای ارسال و دریافت دیتا توسط این واحد نظامی مورداستفاده قرارگرفته است.

از این گوشی برای دیدن تصاویر متعلق به پهپادها در عملیات مختلف توسط اپلیکیشن مخصوص استفاده‌شده و اخیراً هنگام استفاده به‌صورت دو اسکرینه/split screen گوشی فریز می‌کند و عملیات را دچار مشکل می‌کند و برای حل مشکل باید گوشی ریست/reset شود که این کار هنگام انجام عملیات واقعی بسیار خطرناک بوده و نتیجه عملیات را تغییر می‌دهد.

هنوز معلوم نیست گزارش مذکور چگونه به بیرون درز کرده و باعث تمسخر در فضای مجازی شده اما درهرصورت تصمیم این ستاد برای استفاده از آیفون 6 اس به دلیل نرم بودن، هنگ نکردن در عملیات و سریع‌تر بودن در مقایسه با نوت 2 قطعی شده است.

البته باید تأکید کرد که نباید هیچ‌وقت منتظر بیانیه رسمی مقامات نظامی دراین‌باره باشیم و اپ های متعلق به برنامه‌های نظامی توسط همین مراکز ساخته‌وپرداخته می‌شود، بدون اینکه موضوع رسانه‌ای شود.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.