about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

فرماندهی سایبری آمریکا یک قرارداد 60 میلیون دلاری بابت عملیات‌های "شکار به جلو" با شرکت سیلینگ تکناجلیز منعقد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت سیلینگ تکناجلیز (Sealing Technologies) اخیراً اعلام کرد فرماندهی سایبری ایالات‌متحده قراردادی نزدیک به 60 میلیون دلار با این شرکت برای ارائه تجهیزاتی برای انجام عملیات سایبری دفاعی در خارج از کشور در شبکه‌های کشورهای شریک منعقد کرده است.

به‌طور خاص، این قرارداد برای عملیات‌های به‌اصطلاح شکار به جلو است که شامل ارسال فیزیکی تیم‌های حفاظت سایبری با محوریت دفاعی از نیروهای مأموریت ملی سایبری (زیرمجموعه‌ای از فرماندهی سایبری آمریکا) به کشورهای خارجی برای شکار تهدیدات در شبکه‌هایشان به دعوت کشورهای میزبان می‌شود.

این شرکت گفت نمونه اولیه محصولاتش طی یک قرارداد دیگر و از طریق واحد نوآوری دفاعی تأمین مالی شد.

به گفته این شرکت این ابزار از استقرار خودکار، پیکربندی و جریان داده‌ها در عملیات‌های سایبری پشتیبانی می‌کند و ماژولاری است در واحدهای مستقل که قابل‌حمل در هواپیماهای تجاری است.

انجی لندرس (Angie Landress)، مدیر برنامه‌نویسی شرکت سیلینگ تکنالجیز در توضیحاتی گفت:

این کیت شرکت ما به‌صورت یک ماژولار طراحی‌شده تا بتوان آن را برای الزامات مأموریت پیکربندی کرد و برای عملکردهای پیشرفته بهینه‌سازی کرد.

هالی بارودی (Holly Baroody)، معاون فرمانده نیروهای مأموریت ملی سایبری آمریکا پیش‌ازاین و بدون اشاره به قابلیت‌های شرکت سیلینگ تکنالجیز گفته بود:

فرماندهی سایبری آمریکا اخیراً با همکاری بخش خصوصی و دانشگاهی توانست کیت‌های جدیدی برای عملیات‌های شکار به جلو ایجاد کند که به ما امکان می‌دهد فعالیت‌های سایبری مخرب در شبکه‌ها را سریع‌تر مشاهده کنیم.

فرماندهی سایبری آمریکا مدعی است عملیات‌های شکار به جلو یک ستون کلیدی از مفهوم عملیاتی تعامل مداوم این فرماندهی است که از طریق ارتباط مداوم با دشمنان موانعی را در تلاش‌هایشان برای رفتارهای مخرب علیه آمریکا و کشورهای شریک ایجاد می‌کند.

بارودی در ادامه گفت:

ما از طریق عملیات‌های شکار به جلو خود، قادریم بدافزارها و تکنیک‌های دشمن را اغلب قبل از اینکه علیه ایالات‌متحده استفاده شود شناسایی کنیم. ما به‌جایی می‌رویم که اطلاعات به ما می‌گوید تهدید مشترکی برای سرزمین ما وجود دارد. سپس ما آن تهدید را با کشور شریک به اشتراک می‌گذاریم تا آن‌ها بتوانند اقدامات لازم را برای ایمن‌سازی شبکه‌های خود انجام دهند. ما همچنین یافته‌های خود را با سایر شرکای دولتی مانند پلیس فدرال، سیسا و همچنین بخش خصوصی به اشتراک می‌گذاریم و آن‌ها را با اطلاعات موردنیاز برای تقویت دفاع از میهنمان مسلح می‌کنیم.

این عملیات‌ها همچنین مستلزم ایجاد روابط مهم و اعتمادسازی با شرکا به‌منظور قرار دادن حسگرها در شبکه‌های آن‌ها برای مشاهده ترافیک است.

وی افزود:

فرماندهی سایبری آمریکا از سال 2018، بیش از 28 بار تیم‌هایی را در 15 کشور در بیش از 50 شبکه مستقر کرده است که ازجمله آن‌ها می‌توان به تیم‌های اعزامی در اوکراین و کشورهای ناتو برای تقویت سیستم‌های دفاعی در برابر حملات سایبری روسیه اشاره کرد.

هالی بارودی مدعی شد:

نیروهای مأموریت ملی سایبری به‌عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای ایجاد مانع برای دشمنان، اطلاعاتی درباره بدافزارهای کشف‌شده در طول این عملیات‌های شکار به جلو منتشر می‌کنند تا ابزارهای دشمن را افشا کنند و به سایر جوامع امنیت سایبری هشدار دهند. تا به امروز، این نیروها بیش از 90 نمونه بدافزار را منتشر کرده‌اند.

وی در انتها خاطرنشان کرد:

ما به کمک سایت ویروس توتال (VirusTotal) اطمینان حاصل می‌کنیم که شرکای بخش خصوصی می‌توانند شبکه‌های خود را تقویت کنند و اساساً با حذف ابزارهایی که دشمنان ما به کار می‌برند می‌توان با آن‌ها مقابله کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.