about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

فرانسه به‌تازگی مزایده فروش فرکانس‌های رادیویی برای استقرار شبکه فوق‌سریع 5G را آغاز کرده که برای دولت این کشور چندین میلیارد یورو درآمدزایی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ اپراتورهای این کشور به نام‌های «Orange» ،«SFR» ،«Bouygues Telecom» و «Free» به دنبال بهر‌ه‌مندی از ۱۱ فرکانسی هستند که هم‌اکنون مورداستفاده قرار نمی‌گیرد و به کمک آن‌ها می‌خواهند تا اواخر سال جاری میلادی سرویس‌های 5G را در اختیار شماری از شهروندان فرانسه در شهرهای مختلف قرار دهند.
نسل پنجم تلفن همراه که جایگزین فناوری 4G محسوب می‌شود، سرعت انتقال دیتا بالاتری دارد و می‌تواند تغییرات زیادی در محصولات و سرویس‌های مختلف مانند ماشین‌های خودران و همچنین جراحی از راه دور ایجاد کند.
فرانسه در ابتدا قصد داشت این فرکانس‌ها را در ماه آوریل به فروش برساند، اما به علت شیوع ویروس کرونا و بحران ناشی از آن، چنین مزایده‌ای به تعویق افتاد. این کشور اروپایی درزمینهٔ شبکه 5G نسبت به سایر کشورهای پیشرفته دنیا عملکرد کندتری دارد. در برخی کشورها کاربران به این شبکه دسترسی دارند که در این میان‌کره جنوبی و چین از سایر مناطق پیشرفته‌تر هستند. 
بسیاری از کشورهای اروپایی سرویس‌های 5G را در اختیار کاربران قرار داده‌اند، بااین‌حال هیچ‌کدام از آن‌ها به‌اندازه رقبای آسیایی خود پیشرفته نیستند. برخی از قانون‌گذاران و همچنین فعالان در فرانسه به دنبال جلوگیری از عرضه سرویس‌های 5G به علت مسائل زیست‌محیطی و نگرانی‌های سلامتی بودند، اما دولت «امانوئل مکرون» توجهی به این مسائل نمی‌کند.
مکرون اعلام کرده که فرانسه به سمت 5G حرکت می‌کند چراکه یک تغییر به سمت نوآوری است. دولت این کشور انتظار دارد با فروش این فرکانس‌ها حداقل ۲.۲ میلیارد یورو (۲.۶ میلیارد دلار) درآمد داشته باشد که با توجه به مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع کرونا، از اهمیت بالایی برخوردار است.
علاوه بر این درآمد، استقرار شبکه 5G برای صنعت فرانسه نیز بااهمیت است. مزایده فروش فرکانس‌ها در این کشور برای ۱۰ روز ادامه خواهد داشت و پس‌ازآن شاهد مزایده دوم خواهیم بود که جایگاه دقیق اپراتورها در هر باند را مشخص می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.