about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هکرهای ایرانی از سوی غرب متهم به تلاش برای ایجاد اختلال در روابط عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری «SecureWorks Counter Threat» مدعی شد که گروهی هکری وابسته به جمهوری اسلامی با هدف مختل کردن روابط بین عربستان سعودی و اسرائیل تلاش می‌کنند.

بنابر ادعای این شرکت سایبری، عامل تهدید معروف به کبالت نهال (Cobalt Sapling)، در حال ایجاد شخصیت جدیدی است که با عنوان «تبر ابراهیم» برای هدف قرار دادن عربستان سعودی با اهرم‌های سیاسی ایجاد شده است.

راف پیلینگ (Rafe Pilling)، محقق اصلی SecureWorks ادعا کرد :

«انگیزه‌های سیاسی روشنی در پشت این گروه با عملیات اطلاعاتی طراحی شده برای بی‌ثبات کردن روابط ظریف اسرائیل و عربستان وجود دارد، به ویژه که عربستان سعودی به مذاکرات با اسرائیل در مورد عادی‌سازی روابط ادامه می‌دهد.»

علاوه بر این، محقق امنیتی اظهار داشت که تبر ابراهیم از نمادنگاری، فیلمبرداری و سایت‌های افشای گروه هکری معروف به عصای موسی الگوبرداری می‌کند. هر 2 گروه از آرم‌های مشابه و یک وبلاگ وردپرس به عنوان رسانه‌ای برای سایت‌های نشت خود استفاده می‌کنند.

پیلینگ مدعی شد :

«ایران سابقه استفاده از گروه‌های پروکسی و شخصیت‌های تولیدی برای هدف قرار دادن مخالفان منطقه‌ای و بین‌المللی دارد. طی 2 سال گذشته، تعداد فزاینده‌ای از گروه‌های جنایتکار و هکتیویست برای هدف قرار دادن دشمنان ایران، ضمن اطمینان به دولت ایران در مورد ارتباط یا مسئولیت‌پذیری این حملات، ظهور کرده‌اند. این روند ادامه خواهد یافت.»

کارشناسان غربی ادعا می‌کنند که اگرچه کارشناسان هنوز هم عادی‌سازی روابط بین عربستان سعودی و اسرائیل را در نظر می‌گیرند، اما ایران امیدوار است که از طریق فعالیت‌های مختل کننده از چنین توافق جلوگیری کند.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.