about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

فالکون 8 پلاس؛ اولین پهپاد تجاری اینتل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اینتل به تازگی اولین پهپاد تجاری خود با نام فالکون 8 پلاس (+Falcon 8) را معرفی کرد. فالکون دارای 8 ملخ است که به شکل حرف «V» مرتب شده‌اند و به همین دلیل پره‌های آن مزاحمتی برای قسمت بار و دوربین ایجاد نمی‌کند. همچنین اعلام شد این پهپاد از انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار بوده و حتی اگر برای 2 ملخ آن مشکل ایجاد شده و خراب شوند، اختلالی در پرواز این هواپیمای بی‌سرنشین ایجاد نمی‌شود.
فالکون از سه سامانه‌ی هدایت جداگانه برای شرایط مختلف استفاده کرده و از دو باتری به‌عنوان منبع انرژی استفاده می‌کند تا مدت‌زمان پرواز را افزایش دهد.

فالکون 8 پلاس


ناتالی چونگ (Natalie Cheung)، مدیر بازاریابی پهپاد اینتل گقت: «یک دسته‌ی هدایتگر جدید با رابط کاربری بهینه‌تر برای فالکون در نظر گرفته است.»
هدایتگر مذکور از طراحی جدیدی نسبت محصولات مشابه استفاده کرده و از دو قسمت تشکیل می‌شود که از اولین بخش برای هدایت پهپاد و از قسمت دیگر برای کنترل جهت دوربین استفاده می‌شود.

 


برایان کرانیچ (Brian Krzanich)، مدیرعامل اینتل با بیان این که فالکون 8 تنها یکی از اولین قدم‌های آن‌ها برای تصاحب بازار پهپادها است، گفت: «ما معتقدیم در آستانه‌ی یک انقلاب در زمینه‌ی پهپادها قرار داریم.»
اینتل علاوه بر فالکون 8، پهپاد دیگری به نام شوتینگ استار (Shooting Star) را نیز معرفی کرد. شوتینگ استار، در واقع گروهی متشکل از پهپادهای کوچک است که برای نورپردازی در آسمان استفاده می‌شود و توانایی تولید یک ترکیب 4 میلیاردی از رنگ‌ها را دارند. این شرکت موفق شده است، 500 عدد از آن‌ها را به صورت هم‌زمان مورد آزمایش قرار دهد.
شرکت اینتل در زمان برگزاری اجلاس توسعه‌دهندگان خود در سال 2016، پروژه‌ ارو (Project Aero) را معرفی کرد که یک مدار «All-in-One» برای استفاده در پهپادها، است. این مدار، به پهپادها، امکان شناسایی موانع و جلوگیری از برخورد با آن‌ها در هنگام پرواز می‌دهد. ازطرفی این دوربین، قابلیت دارد؛ به پهپادها، در فیلم‌برداری 4K کمک کند. به نظر می‌رسد در پهپادهای معرفی شده از مدار  ارو استفاده شده باشد.

شوتینگ استار

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.