about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

گوگل،داده های آنلاین ترافیک فلسطین اشغالی و غزه را در گوگل مپس و وِیز غیرفعال کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،سخنگوی گوگل تایید کرد که به طور موقت شرایط ترافیک آنلاین را در برنامه های سرویس نقشه خود، گوگل مپ و ویز، در فلسطین اشغالی غیرفعال میکند.

 سخنگوی گوگل گفت:

به دلیل رعایت ایمنی مناطق محلی، بطور موقت امکان مشاهده وضعیت ترافیک آنلاین و اطلاعات مربوط به رفت و آمد را غیرفعال کرده‌ایم.

شرکت اپل نیز همین ویژگی را در برنامه خود غیر فعال کرده است.

سخنگوی گوگل اعلام کرد که کاربران همچنان می‌توانند از گوگل مپس (GOOLE  Maps) و وِیز (Waze)  برای دریافت اطلاعات مسیر استفاده نمایند. البته آن‌ها مانند گذشته نمی‌توانند داده‌های آنلاین ترافیک را در برنامه‌ها مشاهده کنند.

یکی از منابع آگاه اعلام کرده است که گوگل به درخواست نیرو‌های دفاعی رژیم صهیونیستی، ترافیک آنلاین را به این دلیل غیرفعال کرده است که احتمالاً این ویژگی می‌تواند تحرکات نیروهایش را آشکار کند.

گوگل سال گذشته، امکان مشاهده شرایط ترافیک آنلاین را در اوکراین پس از حمله روسیه غیرفعال کرد.سخنگوی گوگل در آن زمان اعلام کرد که این تغییر را برای حفاظت از ایمنی مردم محلی اجرا کرده است و پس از مشورت با مقامات اوکراینی تصمیم به انجام این کار گرفته است.  

 

 

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/11 - 12:54- جرم سایبری

حمله هکری چین به شرکت‌های هوش مصنوعی و دولت‌های آسیایی

دو گزارش جدید از فعالیت گروه‌های هکری منتسب به دولت چین علیه شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی و چندین سازمان دولتی در آسیا خبر می‌دهند.

بریتانیا
1405/07/11 - 11:58- اروپا

بریتانیا دستور توقف همکاری با مؤسسه تحقیقاتی چین را صادر کرد

در پی هشدار سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا، وزیر امنیت بریتانیا به دانشگاه‌ها دستور داد همکاری با مؤسسه تحقیقات فناوری عمومی چین را متوقف کنند.

رد
1405/07/11 - 11:26- جرم سایبری

رد شکایت روزنامه‌نگاران السالوادوری علیه سازنده پگاسوس

یک قاضی فدرال در کالیفرنیا روز چهارشنبه شکایتی را که گروهی از روزنامه‌نگاران السالوادوری، که دستگاه‌هایشان به جاسوس‌افزار قدرتمند و بدون نیاز به کلیک آلوده شده بود، علیه شرکت سازنده این جاسوس‌افزار مطرح کرده بودند، رد کرد.