غولهای فناوری آمریکا خواستار توقف جاسوسیهای NSA
در حال حاضر شرکت های بزرگ AOL، اپل، Dropbox ، مایکروسافت، Evernote، فیس بوک، گوگل، لینکداین، توییتر و یاهو به دنبال بهتر شدن حریم خصوصی دیجیتال می باشند و بنیاد مرز الکترونیک نیز از قانون آزادی ایالات متحده که اخیرا در مجلس عنوان شده است، حمایت کرده اند.
این قانون در حالی معرفی شده است که هدف آن بهتر کردن وضعیت حریم خصوصی در اینترنت و مانعی برای نظارت بر اطلاعات حساس کاربران توسط دولت است.
نکته قابل تامل اینست که سرورهای تمامی شرکت های مذکور، توسط دولت ایالات متحده نظارت می شوند و دولت علت اصلی این موضوع را جلوگیری از جنبش های مردمی عنوان کرده است.
کاملا روشن است که شرکت ها انجام چنین عملی را از سوی دولت دوست ندارد، چرا که اعتبار آنها را به شدت نزد کاربران خود پایین آورده است. به همین دلیل در اقدامی هماهنگ، مقامات این شرکت ها با ارسال نامه ای به مجلس سنای کشور اعلام داشتند: " مجلس سنا در این هفته فرصتی در اختیار دارد تا به قانون آزادی ایالات متحده در هر دو حزب رای بدهند. ما از شما می خواهم تا این لایحه را تصویب نمایید تا هم امنیت ملی ما حفظ شود و هم تعهد آمریکا برای آزادی همه ما گرامی نگه داشته شود."
این لایحه همچنین به شفافیت در مورد خواسته های دولت برای دریافت اطلاعات کاربران از شرکت های فناوری اشاره می کند. همچنین اطمینان از اینکه مکانیسم های نظارت و پاسخگویی مناسب در جای خود قرار دارند را روشن می سازد.
در طول سال گذشته، حفظ حریم خصوصی دیجیتال به یک موضوع داغ برای بحث در پلتفرم های مختلف بوده است و این موضوع زمانی به اوج خود رسید که ادوارد اسنودن اسناد مختلفی را از جاسوسی های NSA افشا کرد.