about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته مارگارت وستاگر، کمیسیونر رقابت اتحادیه اروپا، شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، متا و نتفلیکس احتمالاً مجبور شوند بخشی از هزینه های شبکه مخابراتی این منطقه را تقبل کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  به نقل از رویترز، این در حالی است که پیش از این اپراتورهای مخابراتی اتحادیه اروپا در این باره شکایت کرده بودند.

وستاگر در یک کنفرانس خبری گفت: تصور می‌کنم چالشی وجود دارد که باید با تمرکز زیاد آن را بررسی کنیم. این چالش توزیع عادلانه شبکه در شبکه‌های مخابراتی است. زیرا شاهد هستیم برخی دست اندرکاران بازار ترافیک داده زیادی ایجاد و سپس کسب وکار خود را فعال می‌کنند. اما این کسب وکارها به توانمندسازی ترافیک داده هیچ کمکی نمی‌کنند. آنها هیچ کمکی به سرمایه گذاری در ایجاد ارتباط اینترنتی نمی‌کنند.

او در ادامه افزود: ما هم اکنون در فرایند درک این موضوع هستیم که چگونه می‌توان این فرایند را تغییر داد.

کمیسیونر رقابت اتحادیه اروپا همچنین گفت: مشغول بررسی تحول ترافیک داده در گذر زمان و ارتباط آن با پاندمی کووید ۱۹ است.

طبق گزارشی که ENTO(گروه لابی شرکت‌های مخابراتی ) روز گذشته منتشر کرده، متا، آلفابت، اپل ، آمازون، مایکروسافت و نتفلیکس بیش از ۵۶ درصد از ترافیک داده جهان در سال گذشته را به خود اختصاص داده‌اند.

در این تحقیق تخمین زده شده کمک سالانه ۲۰ میلیارد یورویی به هزینه‌های شبکه از سوی شرکت‌های فناوری بزرگ به رشد اقتصادی ۷۲ میلیارد یورویی در اتحادیه منجر می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.