غافلگیری رژیم صهیونیستی از حمله حماس
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان ،در 27 سپتامبر ،تقریباً ده روز قبل از حملۀ حماس به رژیم صهیونیستی که بزرگترین حملۀ غافلگیرانه به این رژیم از جنگ یوم کیپور در اکتبر ۱۹۷۳ تلقی میشود، رئیس کمیتۀ دفاعی ناتو به نوار مرزی رژیم صهیونیستی با غزه رفته بود تا کاربرد هوش مصنوعی و سایر روشهای پیشرفتۀ دیجیتالی ارتش رژیم صهیونیستی برای کنترل هرگونه تحرکات در این مناطق را از نزديک مشاهده کند.
پیش از این ارتش رژیم صهیونیستی ، همزمان با حمله سال 2021 به نوار غزه، بهطور علنی اعلام کرده بود که از این فناوریها استفاده میکند و بدون تردید فناوری هوش مصنوعی و آخرین مدل پهپادهای اسرائیلی در نابود کردن اهداف در نوار غزه نقش مهمی ایفا کردند. اما ناتوانی این سامانههای پیشرفته در اعلام هشدار قبل از شروع حملۀ حماس ، یک ضعف بزرگ امنیتی اطلاعاتی است که سالها مورد بحث و مطالعه قرار خواهد گرفت.
نظامیان حماس توانستند از نزديکی چندین پست مرزی ارتش رژیم صهیونیستی عبور کنند، چند پاسگاه پلیس و ارتش و چندین شهرک صهیونیستی را محاصره و تصرف کنند. در همان حال، شلیک هزاران راکت بهصورت همزمان توسط حماس توانست بر سپر دفاع ضد هوایی رژیم صهیونیستی موسوم به گنبد آهنین غلبه کند.
نهادهای امنیتی ، اطلاعاتی آمریکا و متحدانش نیز نتوانستند حملۀ حماس را پیشبینی کنند و غافلگیر شدند. به احتمال فراوان آنها نیز چگونگی وقوع این حملۀ غافلگیرانه و نقایص در سیستمهای هشداردهنده را با دقت بررسی خواهند کرد تا از وقوع این حالت در درگیری احتمالی آمریکا و چین بر سر تایوان پیشگیری کنند.
یک مقام سابق امنیتی غربی که نخواست نامش فاش شود، گفت:
اصولاً باید علائمی از هشدار در مورد وقوع حمله مشاهده میشد. یا حماس بهشکلی عمل کرده است که هیچ ردپایی به جا نگذاشته و یا سرنخها و ردپاهایی در سیستمهای امنیتی پیشرفته ضبط شده اما به درستی معنا نشدهاند.
از هواپیماهای بدون سرنشین که از نرم افزار تشخیص چهره استفاده میکنند گرفته تا ایست های بازرسی مرزی و شنود الکترونیکی ، نظارت رژیم صهیونیستی بر فلسطین اشغالی یکی از پیشرفتهترین و فشردهترین زیرساختهای امنیتی در سراسر جهان است.
در ماه مه، ایال زمیر، مدیرکل وزارت دفاع رژیم صهیونیستی گفت :
این کشور در آستانه تبدیل شدن به یک ابرقدرت هوش مصنوعی است و با استفاده از این فناوری ،تصمیمگیری و تجزیه و تحلیل بسیار ساده و سریع شده است.
وقایع روزهای اخیر نشان میدهد که رهبران و فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی دچار اعتمادبهنفس کاذب شدهاند. این اتفاق میتواند برای سایر کشورها نیز که بیش از حد به این نوع فناوری اتکا میکنند، هشدار جدی باشد.