about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان عینک های واقعیت مجازی مخصوص موش ها ابداع کردند تا فعالیت های مغزی این حیوانات هنگام قرار گرفتن در معرض تهدید را بررسی کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از انگجت، محققان سال هاست با استفاده از تنظیمات واقعیت مجازی فعالیت مغزی در موش های آزمایشگاهی را بررسی کنند. در گذشته این روش به وسیله قرار دادن موش ها در محیطی با نمایشگرهای مسطح انجام می شد.

این روش محدودیت های مشخصی برای شبیه سازی محیط های واقعی دارد. اکنون محققان دانشگاه نورث وسترن آمریکا در تلاشی برای ایجاد یک تجربه واقع گرایانه تر عینک های واقعیت مجازی کوچکی ابداع کرده اند که روی صورت موش و بخش زیادی از بدن وی قرار می گیرد. این امر به محققان کمک می کند برای نخستین بار تهدیدهای بالاسری حیوان را شبیه سازی و از سوی دیگر فعالیت مغزی موش را ردیابی کنند.

سیستم مذکور به اختصار iMRSIV نام گرفته و مانند هدست واقعیت مجازی انسان ها به سر موش بسته نمی شود. بلکه عینک در جلوی یک تردمیل قرار می گیرد و کل میدان دید حیوان را در بر می گیرد. جان ایسا یکی از مولفان پژوهش در این باره می گوید: ما یک نگهدارنده مخصوص برای عینک طراحی کردیم و ساختیم کل نمایشگر بصری یعنی نمایشگر و لنزها اطراف موش را در بر می گیرند.

محققان در آزمایش ها متوجه شدند موش ها در مقایسه با محیط های واقعیت مجازی پیشین در محیط ابداعی جدید سریع تر با شرایط خو می گیرند. آنها برای بازسازی تهدیدهایی بالاسری حیوانات مانند پرندگان گوشتخواری که به دنبال یک وعده غذایی هستند، لکه های تیره و گسترده را بالای نمایشگر ایجاد کردند. واکنش موش ها به این تهدید رفتاری نبود که از قبل آموخته باشند، بلکه در مغز آنها نقش بسته بود.

دام پینک یکی دیگر از مولفان پژوهش در این باره می گوید: داخل مغز موش بسیار عجیب است.

محققان با کمک این روش توانستند واکنش فیزیکی موش ها مانند شوکه شدن و ماندن در جای خود یا با سرعت حرکت کردن را در کنار فعالیت های عصبی آنها ثبت کنند.

ممکن است محققان در آینده سناریوهای تحقیقی جدیدی اجرا کنند و به موش ها اجازه دهند مانند یک مهاجم عمل کنند تا متوجه شوند هنگام شکار حشرات در مغز آنها چه اتفاقی می افتد. این تحقیق در ژورنال «نورون» چاپ شده است.

منبع:

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.