about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی از آمار تجاوزات نظامی بازوهای مختلف ارتش این رژیم در جبهه های مختلف پرده برداشت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، آوی کوخاوی گفت ارتش اسرائیل از ابتدای 2020، به حدود 500 هدف در جبهه های مختلف حمله کرده است. وی افزود ارتش اسرائیل طی این مدت، تعداد زیادی عملیات سری انجام داده است.

کوخاوی در بیانیه ای درباره اقدامات تجاوزکارانه نظامی رژیم صهیونیستی گفت ما همچنان به حملات خود در جبهه سوریه ادامه خواهیم داد.

بر اساس گزارش سایت «i24» اسرائیلی، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت زمینه رزمی مهمی که شاهد تغییر چشمگیری در سال جاری میلادی بود، زمینه سایبری است که تعداد زیادی عملیات تهاجمی در آن انجام شد.

وی مدعی شد که ارتش اسرائیل به طور خلاصه، سال 2020 را سال موفقی از نظر عملیاتهای نظامی در زمینه حمایت از مرزها و تقویت امنیت و خنثی کردن تمام تلاشها برای نفوذ در جبهه های شمالی و جنوبی و نیز خنثی کردن عملیات(ضد صهیونیستی) در کرانه باختری قلمداد می کند.

کوخاوی گفت سال 2020 همچنین شاهد توسعه قدرت رهگیری موشکی و گسترش دایره سامانه گنبد آهنین بوده تا زمینه سایبری شاهد افزایش چشمگیر فعالیتهای نظامی در سطح تهاجمی و دفاعی باشد.

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی همچنین درباره اقدامات نظامی این رژیم در چارچوب آنچه نبرد میان جنگها خوانده می شود، گفت در این زمینه هم شاهد افزایش آهنگ عملیاتی و کیفیت آن و گسترش فعالیتهای سری بودیم.

وی با طرح ادعاهای واهی علیه حضور کاملا قانونی جمهوری اسلامی ایران در سوریه که به درخواست دولت مشروع و قانونی این کشور صورت گرفته است، ادعا کرد که فعالیتهای ایران به طور واضحی در سوریه کاهش یافته است.

کوخاوی در ادامه گفت سال 2020 میلادی شاهد همکاری نزدیک با ارتشهای دیگر بودیم که شامل رزمایشها و تبادل تجارب نظامی با تمرکز بر شریک آمریکایی خود بود به طوری که فعالیتهای متعددی در زمینه های متعدد عملیاتی و فناوری تقویت شد.

بر خلاف ادعاهای کوخاوی مبنی بر توسعه گنبد آهنین، این سامانه ادعایی رژیم صهیونیستی بارها در رهگیری موشکهای شلیک شده از سوی نوار غزه شکست خورده است به طوری که ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به گشودن پرونده تحقیق درباره این ناکامی کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
میزبانی
1405/06/23 - 13:39- هوش مصنوعي

میزبانی شاه چارلز از مدیران هوش مصنوعی

شاه چارلز از مدیران هوش مصنوعی هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها درباره تهدیدهای احتمالی میزبانی خواهد کرد.

رونمایی
1405/06/23 - 13:06- هوش مصنوعي

رونمایی از ابزارهای جدید حکمرانی هوش مصنوعی توسط یونسکو

یونسکو ابزارهای جدید حکمرانی هوش مصنوعی را در ریاض رونمایی می‌کند.

توقیف
1405/06/23 - 12:48- آمریکا

توقیف مزرعه استخراج رمزارز متعلق به کارتل مکزیکی

مزرعه استخراج رمزارز متعلق به کارتل مکزیکی در مناطق کوهستانی توقیف شد.