عقبماندگی سیاستهای آمریکا از دنیای فناوری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ ژنرال جیمز اچ دیکینسون Gen. James H. Dickinson رئیس فرماندهی فضایی آمریکا در اظهارات جدید خود گفت، کار وی از کار فرماندهی سایبری آمریکا جدا نیست؛ اما سیاستها باید تغییر کند تا بتوان پابهپای تهدیدات درحال تحول حوزه سایبری پیش رفت.
وی در مصاحبهای مجازی که 27 ژوئیه به میزبانی موسسه McCrary و موسسه سیاستهای فضایی دانشگاه جورج واشنگتن برگزار شد گفت:
با توجه به محیط عملیاتی منحصربهفرد ما، یک همکاری ویژه بین فرماندهی فضایی و فرماندهی سایبری ایالاتمتحده وجود دارد. امنیت یکی به معنای تأمین امنیت دیگری است. کار کردن در یکی نیاز به کار کردن در دیگری دارد. به همین دلیل است که این دو فرمانده رزمی بسیار به هم نزدیک هستند. به همین دلیل است که آنها ستون فقرات قدرت جنگی ایالاتمتحده و متحدانش را تقویت میکنند.
دیکینسون در ادامه گفت فرمانده بخش دریایی و سایبری وی یک شخص است و این واقعیت باعث میشود كه این فرمانده باور كند كه هماهنگی زیادی بین دو حوزه یادشده وجود دارد.
این فرمانده آمریکایی اذعان داشت:
آمریکا بدون فضا و سایبر هیچ قدرت مؤثر نظامی ندارد. بدون سایبر هیچ فعالیتی در فضا انجام نمیشود و بدون فضا هم هیچ قابلیت سایبری راهبردی وجود ندارد.
این رئیس پیشین فرماندهی دفاع موشکی آمریکا نقش فرماندهی فضایی و سایبری و هستهای این کشور را سهگانهای توصیف کرد از بروز جنگ جلوگیری میکنند ضمن اینکه باید در این حوزهها آمادگی خود را حفظ کرد. وی گفت، فرماندهی سایبری و فضایی آمریکا در صورت شروع جنگ در حوزه فضا یا کشیده شدن جنگ به این حوزه باید با هم متحد باشند؛ زیرا این جنگ، جنگی مشترک و ترکیبی خواهد بود و این دو فرماندهی باید از یکدیگر پشتیبانی کنند. این بدان معناست که گاهی فرماندهی سایبری قابلیتهای خود را در اختیار فرماندهی فضایی قرار میدهد و گاهی هم بالعکس.
وی در ادامه گفت:
از دیدگاه راهبردی، مهم نیست که این تمایزات کجا و حتی چه زمانی انجام شود؛ تا آنجا که ممکن است در یک سطح تاکتیکی و در یکزمان مشخص باشد.
دیکینسون همچنین خاطرنشان کرد:
آمریکا برای حفظ برتری در حوزه فضا، به حفظ برتری در حوزه دیجیتال نیاز دارد. محافظت از سبک زندگی آمریکایی که برای همهچیز به فضا متکی است، از معاملات بانکی گرفته تا GPS، مستلزم این است که آمریکا "برتری دیجیتال" خود را حفظ کند؛ اما من نگرانم چراکه بروکراسی سیاسی ممکن است روند بهکارگیری فناوریهای نوین را کُند کند.
این فرمانده جنگی در انتها تشریح کرد:
برای ادامه کار نیاز به تغییر سیاست است. سیاست از فنآوری عقب است و مسئله این است که فاصله بین نظریه و عمل اغلب زیاد است بهویژه در حوزههای فضا و سایبر.