about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

با وجود آسیب‌ها و خسارت‌هایی که این محدودیت روی اینترنت و سرویس‌های مختلف به مردم و کسب‌وکارها زده با این حال برخی از جمله نمایندگان مجلس از اعمال فیلترینگ حمایت می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، بیش از ۵ هفته از شروع فیلترینگ گسترده سرویس‌های مختلف خارجی از جمله اینستاگرام، واتس‌اپ و سرویس‌های مختلف گوگل می‌گذرد. با وجود آسیب‌ها و خسارت‌هایی که این محدودیت روی اینترنت و سرویس‌های مختلف به مردم و کسب‌وکارها زده با این حال برخی از جمله نمایندگان مجلس از اعمال فیلترینگ حمایت می‌کنند.

برای نمونه به تازگی حسین نوش‌آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس و عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت گفته است که فیلترینگ رسانه‌های معاند در فضای مجازی خواسته ملی است. همچنین او از پیگری بررسی طرح صیانت در هفته آتی در مجلس نیز خبر داده است.

آنطور که خبرگزاری فارس گزارش داده، نوش‌آبادی در نشستی با تعدادی از جوانان شهرستان ورامین گفته است که سیاه‌نمایی در فضای مجازی باعث شده که دشمنان خدمات مسئولان و کارهای مهمی که آنها انجام داده‌اند را برعکس نمایش دهند.

نوش‌آبادی با بیان اینکه فیلترینگ رسانه‌های معاند در فضای مجازی یک خواسته ملی است گفت: «ما از فیلتر کردن شبکه‌های اجتماعی استقبال نمی‌کنیم؛ اما امروز به اجبار با توجه به بهره برداری دشمن از این فضا آن را محدود کرده‌ایم و باید این پیام رسان‌ها طبق ضوابط و قوانین کشور ما فعالیت کنند.»

به گفته او دشمنی‌های انجام گرفته در این فضا و پیام رسان‌ها برای براندازی است و این آشوب‌هایی که در کف خیابان دیده می‌شود متاسفانه به عنوان سوژه براندازان مطرح شده است.

سال گذشته به دنبال انتقادها به طرح صیانت که به باورمنتقدان این طرح باعث ایجاد محدودیت در دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت و پلتفرم‌های خارجی می‌شد، رئیس مجلس اعلام کرد که طرح صیانت باید در شورای عالی فضای مجازی بررسی و این شورا در این زمینه طرحی ارائه کند. همچنین در ادامه همین اتفاق نیز در همان زمان نمایندگان مجلس در رای‌گیری غیرعلنی خواستار اتمام بررسی این طرح در کمیسیون ویژه شداند.  

با این حال حالا خبر می‌رسد که بررسی این طرح دوباره قرار است در مجلس شروع شود. نوش‌آبادی با اعلام این خبر و اشاره به ارتقای فضای مجازی و پیام رسان‌های داخلی گفت: «بنده عضو کمیسیون مشترک صیانت از فضای مجازی هستیم و هدف این کمیسیون رشد و ارتقای پیام رسان‌های داخلی است که هم اکنون بعضی از نشانه‌های پیشرفت آن مشاهده می‌شود و از هفته آینده جلسات تکمیلی آن ادامه پیدا خواهد کرد.»

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.