عضویت آمریکا در جی 7 به منظور قانونگذاری هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ با توجه به گزارشهای منتشر شده، آمریکا به منظور تعیین دستورالعملهای اخلاقیات هوش مصنوعی به عضویت یک گروه بینالمللی درآمده است. این در حالی است که دولت ترامپ در گذشته با این اقدامات مخالفت کرده بود.
میشل کراتسیاس (Michael Kratsios)، مدیر ارشد فناوری کاخ سفید شرح داد ایجاد اصول دموکراتیک مشترک به عنوان مفهومی برای مقابله با چین در زمینههایی که آزادی مدنی را تهدید میکند، از اهمیت بالایی برخوردار است.
کراتسیاس گفت:
شرکتهای فناوری چینی در تلاش هستند تا استانداردهای بینالمللی را در زمینه تشخیص چهره و نظارت روی سازمان ملل به وجود آورند.
آمریکا هماکنون به منظور انجام همکاریهای بینالمللی در زمینه هوش مصنوعی به عضویت گروه جی 7 (G7) در آمده است. این همکاری پس از برگزاری یک جلسه مجازی میان وزیران فناوری کشورهای عضو آغاز شد. این همکاری تقریباً 2 سال پس از این شکل گرفت که کانادا و فرانسه
اعلام کردند به منظور تصویب و هدایت مسئولیتپذیری هوش مصنوعی بر پایه اصول مشترک مانند حقوق بشر، رشد اقتصادی و نوآوری، یک گروه را تشکیل میدهند.
مدیر ارشد فناوری کاخ سفید ادامه داد، ترامپ در ابتدا با رویکرد مذکور مخالفت کرده و معتقد بود تمرکز بیش از حد بر مقررات مانع نوآوری خواهد شد؛ اما ادامه مذاکرات و تغییرات صورت گرفته در اعضای گروه باعث شد آمریکا نیز در نهایت به عضویت آن در آید.
کای ماتیسن (Kay Mathiesen)، استاد دانشگاه نورتایسترن بوستون اظهار کرد، 7 با توجه به اینکه شرکتهای فناوری آمریکایی نقش مهمی را در سراسر جهان ایفا میکنند، عضویت آمریکا در گروه جی از اهمیت بالایی برخوردار است.
ماتیسن افزود:
شرکتهای فناوری آمریکایی مانند مایکروسافت، گوگل و اپل، نگران قوانینی هستند که منظور استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی باید دنبال شوند. با توجه به فعالیتهای جهانی آنها، این واقعیت که آمریکا عضوی از جی 7 نباشد و آن را نپذیرد نیز باعث نخواهد شد که آنها مجبور نوشند از مقررات تصویب شده، پیروی کنند.
آمریکا هماکنون در یک جنگ تجاری با چین قرار داشته و روی بررسی دقیق ابزارهای نظارتی چینی که به هوش مصنوعی مجهز هستند تمرکز کرده است.