about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

عرضه پیام‌رسان موبایلی مجهز به هوش مصنوعی

 به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛  هنوز جزییات چندانی در مورد نحوه عملکرد فنی این پیام‌رسان و زمان عرضه نسخه نهایی آن برای کاربران اینترنت در دسترس نیست، اما در این پیام‌رسان چت‌بوت‌ها برای یافتن پاسخ به پرسش‌های کاربران در زمینه‌های گوناگون وجود دارد که می‌توانند به‌طور خودکار برای یافتن اطلاعات اینترنت را جستجو کنند و کاربران را از این کار بی‌نیاز نمایند.
    
این چت‌بوت‌ها می‌توانند کاربران را به وب‌گاه‌های مختلف و مرتبط با پرسش‌های کاربران نیز هدایت کنند. گوگل به برنامه نویسان ثالث هم امکان داده تا بوت‌های اختصاصی خود را برای اجرا در این نرم‌افزار پیام‌رسان طراحی نمایند.

منابع خبری می‌گویند گوگل از یک سال قبل در تلاش برای طراحی این پیام‌رسان هوشمند بوده و حتی برای تسریع در تلاش‌های خود برای خرید شرکت نوپای «Labs 200» نیز تلاش کرده؛ اما موفقیتی کسب نکرده است.شرکت یاد شده انواع چت‌بوت طراحی می‌کند که بسیاری از آن در نرم‌افزار تلگرام مورد استفاده هستند.

سخنگوی گوگل از هرگونه اظهارنظر در این زمینه خودداری کرده است. فیس‌بوک نیز در حال طراحی برنامه هوشمندی به نام M است که به برنامه پیام‌رسان فیس‌بوک اضافه خواهد شد و از قابلیت‌های مشابهی برخوردار است.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.