about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

شرکت ریِلمی چین به تولید 200 میلیون محموله رسیده و در نظر دارد آخرین نسل گوشی‌های پریمیوم را عرضه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت ریلمی (Realme)، سازنده گوشی‌های هوشمند چینی، اعلام کرد که از زمان تأسیسش، کمی بیش از 5 سال پیش، بیش از 200 میلیون گوشی ارسال کرده که اکثر آنها خارج از چین هستند و داده‌ها نشان می‌دهد که پنجمین سازنده سریع گوشی‌های هوشمند است که به این نقطه عطف دست یافته است.

Realme که متعلق به غول سخت‌افزاری مصرف‌کننده چینی «BBK Electronics» است که برندهای «Oppo» و «Vivo» را نیز در اختیار دارد، اعلام کرد که در 3 ماهه دوم به مرز 200 میلیون رسیده است.

داده های شرکت تحلیل بازار «Counterpoint Research» نشان می‌دهد که تنها 4 شرکت، ویوو، هواوی، سامسونگ و اپل، زمان کمتری را برای ارسال همان تعداد واحد صرف کرده‌اند. در مجموع، تنها 14 شرکت در سراسر جهان که تا به امروز بیش از 200 میلیون گوشی را ارسال کرده‌اند.

شو کی (Xu Qi)، مدیر ارشد بازاریابی ریلمی اظهار داشت :

«ما زمانی به وجود آمدیم که بیش از 700 برند گوشی هوشمند در جهان وجود داشت. ما بسیار مفتخریم که در 5 سال گذشته توانسته‌ایم در بین 10 برند برتر دنیا قرار بگیریم.»

براساس تحقیقات Counterpoint، بیش از 700 برند تلفن در سال 2017 وجود داشت و این تعداد در ماه سپتامبر به حدود 250 کاهش یافته است.

شو گفت که ریلمی با عرضه آتی خود، یعنی Realme GT 5 Pro، آماده عرضه تلفن‌های پریمیوم است که جزو اولین گوشی‌هایی خواهد بود که دارای آخرین تراشه رده بالای کوالکام یعنی اسنپدراگون 8 نسل 3 و سنسور دوربین جدید سونی Lytia است.

شرکت شیائومی اخیراً شیائومی 14 پرو را منتشر کرده که روی اسنپدراگون 8 نسل 3 جدید نیز اجرا می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/07/16 - 11:41- آسیا

راه‌اندازی سندباکس در عربستان برای حفاظت از داده‌های شخصی

عربستان سعودی مسیر سندباکس را برای حفاظت از داده‌های شخصی راه‌اندازی کرد.

توضیح
1405/07/16 - 11:15- هوش مصنوعي

توضیح اوپن‌اِی‌آی در مورداستفاده روزانه نوجوانان از چت‌جی‌پی‌تی

اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد با افزایش نگرانی‌ها درباره خطرات احتمالی، نوجوانان روزانه کمتر از ۱۵ دقیقه از چت‌جی‌پی‌تی استفاده می‌کنند.

برگزاری
1405/07/16 - 11:09- آفریقا

برگزاری دوره آموزش امنیت سایبری برای مقامات آفریقایی در مراکش

مراکش برنامه آکادمی سایبری را برای مدیران اجرایی و مقامات آفریقایی برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.