about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت ریِلمی چین به تولید 200 میلیون محموله رسیده و در نظر دارد آخرین نسل گوشی‌های پریمیوم را عرضه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت ریلمی (Realme)، سازنده گوشی‌های هوشمند چینی، اعلام کرد که از زمان تأسیسش، کمی بیش از 5 سال پیش، بیش از 200 میلیون گوشی ارسال کرده که اکثر آنها خارج از چین هستند و داده‌ها نشان می‌دهد که پنجمین سازنده سریع گوشی‌های هوشمند است که به این نقطه عطف دست یافته است.

Realme که متعلق به غول سخت‌افزاری مصرف‌کننده چینی «BBK Electronics» است که برندهای «Oppo» و «Vivo» را نیز در اختیار دارد، اعلام کرد که در 3 ماهه دوم به مرز 200 میلیون رسیده است.

داده های شرکت تحلیل بازار «Counterpoint Research» نشان می‌دهد که تنها 4 شرکت، ویوو، هواوی، سامسونگ و اپل، زمان کمتری را برای ارسال همان تعداد واحد صرف کرده‌اند. در مجموع، تنها 14 شرکت در سراسر جهان که تا به امروز بیش از 200 میلیون گوشی را ارسال کرده‌اند.

شو کی (Xu Qi)، مدیر ارشد بازاریابی ریلمی اظهار داشت :

«ما زمانی به وجود آمدیم که بیش از 700 برند گوشی هوشمند در جهان وجود داشت. ما بسیار مفتخریم که در 5 سال گذشته توانسته‌ایم در بین 10 برند برتر دنیا قرار بگیریم.»

براساس تحقیقات Counterpoint، بیش از 700 برند تلفن در سال 2017 وجود داشت و این تعداد در ماه سپتامبر به حدود 250 کاهش یافته است.

شو گفت که ریلمی با عرضه آتی خود، یعنی Realme GT 5 Pro، آماده عرضه تلفن‌های پریمیوم است که جزو اولین گوشی‌هایی خواهد بود که دارای آخرین تراشه رده بالای کوالکام یعنی اسنپدراگون 8 نسل 3 و سنسور دوربین جدید سونی Lytia است.

شرکت شیائومی اخیراً شیائومی 14 پرو را منتشر کرده که روی اسنپدراگون 8 نسل 3 جدید نیز اجرا می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.