about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

عدم نیاز اعطای حقوق بشر به روبات‌ها

پژوهشگران معتقدند تا هنگامی که روبات‌ها از اراده‌ی زندگی مشابه با انسان بی‌بهره‌اند، نیازی به بخشیدن حقوق انسانی به آن‌ها وجود ندارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، روبات‌های انسان نمایی که دارای هوش مصنوعی و احساسات هستند به صورت روزافزون پیشرفت می‌کنند. به همین دلیل از چند سال گذشته تاکنون اختلاف‌نظرهای بسیاری میان توسعه‌دهندگان، جوامع دانشگاهی، قانون‌گذاران و اخلاق‌گرایان در رابطه با آن‌ها وجود دارد. بسیاری از دانشمندان نیز معتقدند، تحقیق بدون نظارت در فناوری روباتیک، نسل بشر را با خطر مواجه کرده و نیاز به قانون‌گذاری دارند.

کمیته امور حقوقی پارلمان اروپا، اولین گروهی بود که روبات‌های مستقل را با انتشار پیش‌نویسی به نام «افراد الکترونیک» در می 2016 طبقه‌بندی کرد. در این مطلب در رابطه با مسائلی مانند آسیب‌های احتمالی وارد شده از سوی روبات‌ها، کاربردهای شخصیت الکترونیک در مواقع تصمیم‌گیری هوشمند یا تعامل آن‌ها با شخص ثالث صحبت شده است.

از زمان انتشار پیش‌نویس بالا تاکنون صحبت‌های گوناگونی پیرامون روبات‌ها انجام گرفته است. با وجود این افرادی مانند الیور بندل (Oliver Bendel)، استاد سامانه‌های اطلاعاتی دانشگاه علوم و هنرهای کاربردی توضیح داد با توجه به فقدان‌های فلسفی یا اخلاقی، نیازی نیست به اشخاص الکترونیک، حقوق اخلاقی یا هر وضعیت شخصیتی دیگر اعطا شود.

بندل گفت:

شما تنها اگر می‌توانید احساس کرده یا رنج بکشید، آگاهی داشته یا اراده‌ی زندگی دارید، خواهید توانست از حقوق یاد شده بهره‌مند شوید. اگر روزی فرا رسد که روبات‌ها نیز چنین احساس‌ها یا اراده‌هایی داشته باشند، باید حقوقی برای آن‌ها در نظر گرفته شود؛ اما من هیچ‌یک از موارد یادشده را درحال حاضر مشاهده نمی‌کنم. در بهترین حالت، امکان توسعه سایبورگ‌های معکوس (reverse cyborgs) وجود دارد. به این معنی که سلول‌های عصبی یا مغز را در یک ساختار فنی یا روباتیک پرورش بدهیم. این دستاوردها، گاهی ممکن است چیزهایی را احساس کنند.

جاردی والوردو (Jordi Vallverdú)، محقق علوم رایانه اشاره کرد که هم‌اکنون اعطای حقوق انسانی به روبات‌ها اهمیتی ندارد.

با وجود صحبت‌های یادشده، می‌توان به روباتی با نام سوفیا اشاره کرد. سوفیا اولین روبات در سراسر جهان است که توسط عربستان سعودی به عنوان شهروند رسمی این کشور شناخته شد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.