عدم انتشار اطلاعات حساس، رمز جلوگیری از حمله سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کارشناسان صنعت فناوری مالی نیجریه به شرکتها و مشتریان بانکها هشدار دادهاند که در مدیریت اطلاعات حساس برای جلوگیری از حملات جرایم سایبری مراقب باشند.
کارشناسانی که در وبینار سازماندهی شده بهوسیله «First Bank of Nigeria Limited» صحبت کردند، تأثیرات جنگ بین اوکراین و روسیه بر فضای سایبری را برجسته و تأکید کردند که تروریسم سایبری واقعی است.
آنها همچنین به مشتریان بانک هشدار دادند که اطلاعات دستگاه خودپرداز خود را برای تراکنش در اختیار کسی قرار ندهند، زیرا رمزها در این فرآیند به خطر میافتند.
هریسون ناجی (Harrison Nnaji)، رئیس امنیت اطلاعات بانک اول نیجریه، گفت :
«در حالیکه پیشرفت در فناوری کاربرد مثبتی برای محافظت از افراد در درگیریهای مسلحانه خواهد داشت، ابزارها و روشهای جدید جنگ و نحوه به کارگیری آنها نیز میتواند تهدید جدیدی برای افراد باشد.»
وی اظهار داشت که در حال حاضر جنگ بین روسیه و اوکراین شدید و فضای سایبری همچنان یک میدان جنگ ثانویه است؛ در طول جنگ سایبری، مجرمان سایبری افراد را به همان اندازه که به دنبال کسب و کار و سازمان های بزرگ هستند، هدف قرار میدهند و میلیونها هدف بالقوه را در برابر حملات سایبری آسیبپذیر میکنند.
ناجی با تأکید بر برخی اثرات جنگ سایبری بر کشورها و اقتصاد جهانی، ادعا کرد :
«در زمان جنگ و درگیری، معمولاً افزایش تنش و افزایش خطر حملات سایبری وجود دارد. سرمایهگذاری امنیت سایبری انتظار دارد که هزینه جرایم سایبری جهانی طی 5 سال آینده 15 درصد در سال رشد کند و تا سال 2025 به 10.5 تریلیون دلار در سال برسد، در حالیکه این رقم در سال 2015 حدود 3 تریلیون دلار بود.»
به گفته ناجی، این بزرگترین انتقال ثروت اقتصادی در تاریخ است، انگیزههای نوآوری و سرمایهگذاری را به خطر میاندازد، به طور تصاعدی بزرگتر از خسارتهای ناشی از بلایای طبیعی در یک سال است و سود بیشتری از تجارت جهانی همه مواد مخدر غیرقانونی بزرگ دارد.