about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تنها 15 درصد از محققان سایبری معتقدند که ایالات متحده می تواند در مقابل حملات سایبری بر روی زیرساخت های حیاتی دفاع کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ براساس نظرسنجی محققان امنیت سایبری، دولت فدرال آمریکا امنیت سایبری را درک نمی کند و قادر به واکنش در برابر فجایع دیجیتالی از جمله هک مخرب با هدف آسیب به بخش های مالی و انرژی نیست.

با توجه به نظرسنجی شرکت کنندگان در کنفرانس امنیت سایبری Black Hat،  تنها 13 درصد از محققان بر این باورند که کنگره و کاخ سفید تهدیدات سایبری را درک کرده و برای دفاع در آینده گام بر می دارد؛ و تنها 15 درصد کارشناسان گمان می کنند که دولت و صنعت خصوصی در آمریکا آمادگی پاسخگویی به نفوذهای بزرگ به زیرساخت های حیاتی را دارد.

در این کنفرانس هنگامی که در مورد بزرگترین تهدیدات سایبری به زیرساخت های حیاتی پرسیده شد، 43 درصد از محققان حمله سایبری توسط یک کشور دیگر را ذکر کردند، در حالی که 16 درصد به عدم هماهنگی میان دولت و صنعت اشاره کردند.

هدف کنفرانس امنیت سایبری Black Hat که سالانه در لاس وگاس برگزار می شود و یکی از برجسته ترین کنفرانس های امنیت سایبری است، به جای کسب و کار یا دولت بطور مستقیم هکرها و محققان هستند.

پاسخ دهندگان به نظرسنجی، 315 نفر از افراد حرفه ای در حوزه امنیت اطلاعات بودند که در کنفرانس 2017 Black Hat حضور داشتند و یا برای شرکت در کنفرانس سال 2018 برنامه ریزی کرده بودند. اکثر پاسخ دهندگان برای شرکت های بزرگ کار می کنند. 

دیگر نتایج نظرسنجی کنفرانس :

•    71 درصد محققان بر این باورند که فعالیت های سایبری اخیر از سوی دشمنان سایبری سنتی ایالات متحده یعنی چین، روسیه، ایران و کره شمالی رخ می دهد و منجر به کاهش امنیت داده های سازمانی در آمریکا می شود. 
•    52 درصد محققان معتقدند که ابتکارات سایبری روسیه تأثیر قابل توجهی بر نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال 2016 داشته است.
•    69 درصد محققان معتقدند که یک حمله موفق سایبری به زیرساخت های مهم ایالات متحده در دو سال آینده رخ خواهد داد.
•    با وجود اینکه تقریباً 16 درصد از محققان عملکرد دونالد ترامپ را تایید می کنند، 53 درصد آن را قبول ندارند. (این عملکرد تنها محدود به مسائل سایبری نیست.)
•    47 درصد از محققان با بیانیه مربوط به نگرانی در مورد کمبود حضور زنان و اقلیت ها در شغل های امنیت اطلاعات موافق هستند، در حالیکه 22 درصد مخالف و 31 درصد بی طرف هستند. 
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.