عدم آگاهی سایبری بسیاری از مردم در آفریقا
به گزارش واحد امنیت خبرگزاری سایبربان، گزارش خبرگزاری نوبیفور (KnowBe4) فاش کرده است که آفریقاییها و به خصوص نیجریه ای ها نگران فعالیتهای مجرمان سایبری نیستند، زیرا فکر میکنند که این فعالیتها تأثیری بر آنها نخواهد داشت.
این گزارش که روز دوشنبه توسط روزنامه مردمی (Peoples Gazette) به دست آمده است، توضیح میدهد که در حالی که دنیای دیجیتال مملو از ابزارها و خدماتی است که برای سادهتر کردن زندگی مردم طراحی شده، محیطهای کاری روانتر و تعاملات غنیتر شده و راهحلهایی برای مشکلات ارائه شده اند، اما پنجرههای سایبری را برای ورود تهدیدات و حملاتی که هم سازمانها و هم مردم را به خطر میاندازند باز کرده است.
آنا کولارد، معاون ارشد استراتژی محتوا و نماینده نوبیفور در آفریقا، در مورد نتایج این نظرسنجی، تاکید می کند که یکی از مهمترین مسائلی که سازمانها باید به آن بپردازند، آگاهی و درک از جرایم سایبری در بین کارکنانشان است.
خانم کولارد می گوید:
ما یک نظرسنجی برای ارزیابی آگاهی از امنیت سایبری در آفریقا انجام دادیم و متوجه شدیم که برخی از مسائل کلیدی که سازمان ها در حال حاضر با آن مواجه هستند، مربوط به بخش آگاهی و درک می شود. بسیاری از مردم هنوز در فضای آنلاین احساس امنیت می کنند و معتقدند که جرایم سایبری بر آنها تأثیر شخصی نخواهد گذاشت. آنها انتظار دارند که افراد دیگری کارشان مراقبت از امنیت سایبری آنها باشد و همچنین آنها نمیدانند چگونه تهدیدها را کاهش دهند.
800 کارمند از صنایع مختلف در موریس، بوتسوانا، مصر و غنا در نظرسنجی امنیت سایبری نوبیفور در آفریقا شرکت کرده اند تا سطح آگاهی آنها از امنیت سایبری مورد سنجش قرار بگیرد. این نظرسنجی در درجه اول سطوح اتصال، پلتفرمها و دستگاههای دیجیتالی که استفاده میکنند، برداشتهایشان از امنیت سایبری، روشهای عملکرد و آگاهی آنها از تهدیدات را بررسی میکند.
طبق یافتههای این گزارش، خانم کولارد ادعا میکند که بسیاری از مردم حتی نمیدانند که هنگام استفاده از وایفای عمومی میتوان آنها را هک کرد یا اینکه رمزهای عبور و سایر دادههای حساس را میتوان در زمانی که آنلاین هستند به سرقت برد.