about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

عدم آگاهی‌های سایبری در سازمان‌های سنگاپور

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بنابر گزارش شرکت حسابداری انگلیسی ارنست اند یانگ (EY): تقریباً یک سوم از سازمان‌های سنگاپور، در تشخیص حملات سایبری دچار ضعف هستند.
این سازمان‌ها هنوز از نیازهای امنیت سایبری خود، آگاه نیستند. همچنین، 56 درصد از این سازمان‌ها، اعلام کردند: برای تأمین حفاظت سایبری، نیازمند افزایش 50 درصدی بودجه هستند. 68 درصد آن‌ها نیز، کمبود بودجه را عامل اصلی افزایش نیافتن توانایی‌های سایبری دانستند.
یکی از مشاوران شرکت مذکور گفت: «من گمان می‌کنم مسئله‌ی امنیت سایبر، مسئله‌ای تمام‌نشدنی برای سازمان‌ها است؛ اما باید سرمایه‌گذاری در این زمینه ادامه یابد و خصوصاً شرکت‌های کوچک، نیازمند افزایش بودجه در حوزه‌ی مزبور هستند.»
وی در مورد نوع سرمایه‌گذاری در این حوزه افزود: «سرمایه‌گذاری در امنیت سایبر، فقط شامل تهیه‌ی فناوری‌های نوین نیست؛ بلکه باید در فرهنگ، مردم، آموزش و آگاهی سرمایه‌گذاری کرد. در نتیجه با سرمایه‌گذاری در بخش‌هایی که گمان می‌رود احتیاج به صرف هزینه ندارند، می‌توان بیشترین موفقیت را به دست آورد.»
بروز نکردن سامانه‌های کنترلی، بی‌توجهی و عدم هوشیاری کارمندان نیز موجب افزایش خطرهای سایبری سازمان می‌شود. بر اساس این گزارش، کارمندان یک سازمان، عمداً یا سهواً موجب حمله‌ی سایبری می‌شوند.
ارنست اند یانگ، دو تهدید بزرگ امروزه را بدافزارها و فیشینگ اعلام کرد.

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1405/06/21 - 12:21- هوش مصنوعي

سوءاستفاده جاسوسان روسی از کلود در حملات سایبری

شرکت آنتروپیک اعلام کرد یک گروه جاسوسی سایبری مرتبط با روسیه را شناسایی و فعالیت آن را متوقف کرده است؛ گروهی که از ابزار هوش مصنوعی کلود در حملاتی علیه بیش از ۲۰ سازمان دولتی، اطلاعاتی، دیپلماتیک و دفاعی استفاده کرده بود.

حمله
1405/06/21 - 12:12- جرم سایبری

حمله دیداس به غول تجارت الکترونیک روسیه

وایلدبریس، اعلام کرد یک حمله سایبری باعث تأخیر در پرداخت بدهی‌های این شرکت به برخی فروشندگان شده و تا زمان رفع مشکل، میلیاردها روبل از مطالبات آنها پرداخت‌نشده باقی مانده است.

انتصاب
1405/06/21 - 12:05- آمریکا

انتصاب مدیر جدید هوش مصنوعی در فرماندهی سایبری آمریکا

فرماندهی سایبری آمریکا، رونزل گرین، از مدیران باسابقه نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا، را به‌عنوان مدیر ارشد هوش مصنوعی این فرماندهی منصوب کرد.