about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون توسعه سرمایه انسانی وزارت ارتباطات در بازدید از اداره کل پست خراسان رضوی گفت: ظرفیت‌ زیادی برای توسعه کسب و کارهای استارت‌آپی وجود دارد که این ظرفیت‌ها باید مورد استفاده قرار گیرد.

  به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، به نقل از  روابط عمومی شرکت ملی پست ، سجاد بنابی معاون توسعه سرمایه انسانی وزارت ارتباطات صبح امروز در بازدید از اداره کل پست خراسان رضوی با اشاره به توسعه استارت آپ ها گفت: اختصاص بخشی از ساختمان مرکزی پست خراسان رضوی به این منظور، گامی مهم برای ایجاد فرصت در جهت توسعه و گسترش  کسب و کارهای نوپا به شمار می‌آید. 
وی، ابتدا از بخش‌های مختلف بزرگترین پارک تولید محتوای دیجیتال کشور که در طبقه چهارم اداره کل پست استان واقع شده است بازدید کرد و در ادامه، روند خدمات‌رسانی پست در  واحدهای مبادلات، گمرک امانات تجاری، توزیع، خرید اینترنتی و  اداره امور پستی را مورد بررسی قرار داد. 
 بر اساس این گزارش، بنابی را در این بازدید، بهزاد اقبال‌خواه عضو هیات مدیره شرکت ملی پست، محمدرضا فنایی رییس مرکز حراست وزارت ارتباطات و سیداحمد موسوی مدیر کل پست استان خراسان رضوی همراهی کردند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.