about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دولت آمریکا طرح جدیدی را برای اطمینان از سطح امنیت و عدم حمله هکرها به دستگاه های اینترنت اشیاء ارائه کرده که شرکت های بزرگ این کشور در آن اعلام حضور کرده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یک برنامه و طرح امنیت سایبری جدید به نام "یو اس سایبر تراست مارک" یا همان برچسب اعتماد سایبری آمریکا در این کشور مطرح شده که به مردم آمریکا کمک می کند تا دستگاه های متصل به اینترنت ایمن تری را انتخاب کنند که در برابر حملات هکری مقاوم هستند.

این طرح توسط کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا ارائه شده و انتظار می رود سال آینده به مرحله اجرا برسد. (شرکت در این طرح برای فروشندگان دستگاه های هوشمند اختیاری است)

اما شرکت های بزرگی تا بدین جای کار موافقت خود را برای حضور در این طرح اعلام کرده اند. ازجمله این شرکت ها می توان به گوگل، آمازون، بِست بای، ال جی، لاجیتِک و سامسونگ اشاره کرد. 

هدف از اجرای این طرح، شناسایی محصولات هوشمندی است که مطابق با معیارهای امنیت سایبری عمل می کند. از جمله این معیارها می توان به استفاده از گذروازه پیش فرض قوی و آپدیت های نرم افزاری اشاره کرد. 

سازندگان بایستی محصولات همگام با معیارهای مطرح شده را با یه لوگوی سپر مخصوص برچسب گذاری کنند. از جمله محصولاتی که می توان آن ها را برچسب گذاری کرد بایستی به یخچال فریزرهای هوشمند، تلوزیون های هوشمند و سیستم های کنترل آب و هوا اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.