about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روسیه با هدف حمایت از فناوری‌های داخلی خود طرحی را منتشر کرده که طی آن مالیات بر فناوری‌های خارجی افزایش می‌یابد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت روسیه سه‌شنبه طرحی را منتشر کرد که بر این اساس تا ماه نوامبر برای سرویس‌های دیجیتالی متعلق به خارج مالیات‌های جدید اعمال می‌شود.

این طرح بخشی از بسته پیشنهادی است که مسکو می‌گوید با هدف حمایت از بخش فناوری داخلی خود انجام می‌شود.

مالیات پیشنهادی برای شرکت‌های فناوری خارجی به‌عنوان بخشی از یک تلاش بین‌المللی برای توافق با قوانین مالیاتی جهانی جدید برای جذب بهتر درآمدهای ناشی از شرکت‌های بزرگ فناوری که به دنبال پرداخت مالیات کم هستند ارائه شده است.

الکسی سازانوف (Alexei Sazanov) معاون وزیر دارایی اوایل امسال گفت که شرکت‌های بزرگ دیجیتالی خارجی که در روسیه خدمات ارائه می‌دهند باید مشمول مالیات بر سود شوند و مسکو در مذاکرات با سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) مستقر در پاریس شرکت کرده است.

اما در مورد روسیه، این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که تلاش گسترده‌تری برای تشدید کنترلِ اینترنت و ترویج جایگزین‌های داخلی برای خدمات ارائه‌شده آمریکایی صورت می‌گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.