about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

متخصصان پارک علم و فناوری پردیس موفق شدند سامانه هوشمند مدیریت از راه دور را طراحی و تولید کنند. این شرکت دانش‌بنیان در پارک فناوری پردیس در زمینه اینترنت اشیا فعالیت می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ متخصصان یک شرکت‌ دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری پردیس موفق شدند سامانه هوشمند مدیریت از راه دور را طراحی و تولید کنند. این شرکت دانش‌بنیان در پارک فناوری پردیس در زمینه اینترنت اشیا فعالیت می‌کند.

عمده فعالیت‌های این شرکت دانش‌بنیان بیشتر در زمینه کشاورزی، معادن و خانه‌های هوشمند است. بومی‌سازی سامانه اینترنت اشیا با یک‌دهم قیمت می‌تواند ظرفیت داخلی را پاسخگو باشد که آن هم با تکیه بر شرکت‌های نوپا خواهد بود.

"سید مرتضی شهرآیینی" مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت:‌ ما می‌توانیم کارهایی که در یک محیط انجام می‌شود را از راه دور به سیستم‌ها واگذار کنیم. وقتی که ما بخش نگهداری گلخانه را از کنترل دما، رطوبت خاک و نور محیط و ورود افراد به سیستم‌ها واگذار کنیم عملاً این باعث می‌شود هزینه نیروی انسانی ما حداقل 50 درصد کاهش پیدا کند، بهره‌وری انرژی ما حداقل 30 درصد بالاتر برود و از طرفی نیز درآمد حاصله ما از آن گلخانه حدوداً 45 درصد افزایش پیدا می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: نزدیک به 2 سال است که با وزارت جهاد کشاورزی و وزارتخانه‌های دیگر مرتبط شدیم تا این وزارتخانه‌ها را راضی کنیم که از دستگاه‌های ایرانی استفاده کنند اما متاسفانه برخلاف انتظار به شدت به دستگا‌ه‌های خارجی وابسته هستند ضمن آنکه نمونه‌های خارجی حداقل 10 برابر نمونه داخلی هزینه دارد.

منبع:

تازه ترین ها
معرفی
1403/12/07 - 08:07- سایرفناوری ها

معرفی امضاهای دیجیتال کوانتومی Google Cloud

«Google Cloud» امضاهای دیجیتال ایمن کوانتومی را در سرویس مدیریت کلید معرفی کرد.

راه‌اندازی
1403/12/07 - 08:04- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اولین پخش کننده هوش مصنوعی در اراضی اشغالی

شرکت آمریکایی «HOT Group» اولین پخش کننده هوش مصنوعی را در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی کرد.

ایجاد
1403/12/07 - 08:02- آسیا

ایجاد یک مرکز داده انعطاف‌پذیر در اندونزی

کارشناسان معتقدند که ایجاد اولین مرکز داده ملی اندونزی در سیکارانگ نشان دهنده تلاش برای تقویت حاکمیت دیجیتال و تسریع تحول دیجیتال در این کشور است.