about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

طراحی پهپادهای یک‌بارمصرف جاسوسی

به نقل از خبرگزاری مهر، این پروژه جدید Cicadas نام دارد که گرچه در لغت به معنای «جیرجیرک» است اما عنوان کوتاهی برای «هواپیماهای یک‌بارمصرف خودکار مخفی» است که توسط آزمایشگاه تحقیقات نیروی دریایی آمریکا دنبال می‌شود.

سبکی، یک‌بارمصرف بودن و هزینه اندک تولید سه ویژگی مهمی به شمار می‌آیند که در ساخت این پهپادها به‌خوبی به چشم می‌آید.

محققانی که این پروژه را به‌پیش می‌برند آینده‌ای را متصور می‌شوند که در آن پهپادهای موردنظرشان در دسته‌های پرتعداد دقیقاً شبیه حرکت و پرواز دسته‌جمعی جیرجیرک‌ها، پیچیده‌ترین عملیات جاسوسی جهان را هدایت می‌کنند. در حقیقت آنها عنوان «روبات‌های جنگجوی آینده» را برای این فناوری جدید برگزیده‌اند.

این پهپادها فاقد موتور بوده و تنها از ۱۰ بخش متحرک تشکیل‌شده‌اند.

محققان استفاده از آنها را این‌گونه برنامه‌ریزی کرده‌اند که تعداد زیادی از آنها از سیستم پروازی نظیر هواپیما یا بالن رهاشده و با قرار گرفتن در جریان هوا خود را به منطقه موردنظر برسانند.

پنتاگون در نظر دارد تا هر یک از این پهپادها با صرف ۱۰۰ دلار در حجم انبوه تولید شود هرچند هزینه فعلی تولید آنها یک هزار دلار است.

ساختار این فناوری جدید به‌گونه‌ای است که قابلیت حمل حسگرهای کوچک و سبک را دارد تا با استفاده از آنها اطلاعات مختلف نظر از اهداف موردنظر جمع‌آوری شود.

همچنین امکان استفاده از حسگرهای ویژه تشخیص تسلیحات شیمیایی نیز در این پهپادها وجود دارد.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.