about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

طراحی تحلیلگر وب فارسی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سرویس تحلیلگر وب فارسی که با عنوان «شاخص» در زیر پروژه‌های موتور جستجوی بومی پارسی جو فعال‌شده است، نقش آنالیزور از وضعیت صفحات فارسی وب را ایفا می‌کند.

علی‌محمد زارع بیدکی، مدیر پروژه موتور جستجوگر پارسی‌جو بابیان اینکه سرویس تحلیلگر وب فارسی، سرویسی است که آمار جامعی از وضعیت صفحات اینترنتی در وب فارسی ارائه می‌کند تا صاحبان وب‌سایت‌ها دید بهتری برای تصمیم‌گیری در مورد فعالیت‌های خود در آینده داشته باشند، اظهار داشت:مدت‌زمان زیادی است که جای خالی یک آنالیزور اختصاصی و کارآمد به‌منظور تحلیل وضعیت صفحات اینترنتی پارسی‌زبان احساس می‌شد، چراکه سرویس‌های مشابه خارجی علاوه بر آنکه اطلاعات و دانش کافی از گراف وب فارسی ندارند، به تعداد زیادی از سایت‌ها و مراجعاتی که در درون شبکه اینترانت کشور قرار دارند، نیز دسترسی ندارند.

وی با اشاره به اینکه تا پیش‌ازاین هیچ تحلیل صحیحی از نرخ دیده شدن در فضای مجازی در کشور وجود نداشت، افزود: در دنیا سایت‌های متعددی به‌منظور سنجش صفحات اینترنتی وجود دارد اما هیچ‌کدام از این سرویس‌ها تاکنون به‌طور تخصصی در حوزه سایت‌های فارسی‌زبان ورود پیدا نکرده‌اند؛ درحالی‌که سرویس شاخص نه‌تنها می‌تواند برای کاربران ایرانی مثمر ثمر باشد بلکه برای کشورهای فارسی‌زبان منطقه نیز اثربخش خواهد بود.

زارع بیدکی تأکید کرد: خزش میلیاردها صفحه در طول چندین سال و دانش گسترده پارسی‌جو از وب فارسی مهم‌ترین عواملی است که شاخص را به تنها سرویس ایرانی مبدل ساخته که قادر است آماری باکیفیت بالا را در اختیار کاربران قرار دهد.

مدیر پروژه موتور جستجوی بومی خاطرنشان کرد: شاخص این امکان را به کاربر می‌دهد تا تعداد صفحات خزش شده و ایندکس شده سایت خود و همچنین نحوه دیده شدن آن را در جستجوگر پارسی‌جو مشاهده کند تا در صورت لزوم بهینه‌سازی‌های لازم را برای بهتر دیده شدن در جستجوگرهای ایرانی انجام دهد.

وی ادامه داد: به کمک شاخص می‌توان از تعداد سایت‌هایی که به سایت‌ موردنظر لینک داده‌اند، مطلع شد و امتیاز آن سایت را در مقایسه با دیگر وب‌سایت‌ها مشاهده کرد؛  علاوه بر موارد اشاره‌شده، شاخص، میزان استقبال کاربران از صفحات اینترنتی را از طریق نمایش تعداد کلیک‌هایی که بر روی این صفحات انجام‌گرفته شده است را ارائه می‌دهد.

زارع بیدکی بابیان اینکه از زمان رونمایی سرویس شاخص به‌عنوان تنها تحلیلگر وب فارسی کشور، بیشترین استقبال از سوی نوجوانان و جوانان بوده است، اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته مشخص شد محبوبیت سرویس تحلیلگر وب فارسی در میان دانش آموزان و دانشجویان بیشتر از سایر اقشار جامعه بوده است، چراکه این قشر از جامعه علاقه‌مند هستند میزان بازدید وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های خود و وب‌سایت‌های دیگر را مورد تحلیل قرار دهند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سرویس شاخص، آنالیز جامعی از وضعیت صفحات و وب‌سایت‌های اینترنتی فارسی ارائه می‌دهد، پیش‌بینی براین است که این سرویس موردتوجه فعالان کسب‌وکارهای اینترنتی قرار گیرد. اما از آن‌جایی که جوانان بیشترین سهم را در حوزه عمومی و تخصصی آی‌تی و وب کشور دارند، تاکنون میزان استقبال آن‌ها از سرویس شاخص بیشتر از دیگر اقشار جامعه بوده است.

طرح جویشگر بومی یکی از پروژه‌های راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که هم‌اکنون قسمت‌های مختلف آن با تعریف زیر پروژه‌های مربوطه، با همکاری مرکز تحقیقات مخابرات ایران و سازمان فناوری اطلاعات در دست انجام است.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.