about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ضربات هماهنگ این طبل ها می تواند کلید حرکت به سمت آرایه های بزرگ کوانتومی باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ابزارهای کوچک موسیقایی ممکن است کلید آینده محاسبات کوانتومی باشد. محققان NIST دو طبل کوچک آلومینیومی در هم پیچیده کوانتومی (به اندازه قطر موی انسان) ساخته اند تا خصوصیات آنها را مورد سنجش قرار دهند و زمینه ایجاد شبکه‌های بزرگ کوانتومی را فراهم کنند.

 این تیم از نور مایکروویو استفاده کرده تا به طبل ها دو الگویی (یکی خوب و آرام و دیگری با ثبات پایین تر) که در سطح کاملا پیچیده قرار گرفتند را به گونه‌ای که ابزارهای انسانی نمی توانند در سطح هماهنگی آنها مطابقت داشته باشند ارائه داد. سپس دانشمندان تفاوت های جزئی در موقعیت سر طبل را اندازه‌گیری کردند و دریافتند که آنها با سرعت یکسان و در جهات مختلف حرکت می کنند.

 تیم NIST می‌تواند این درگیری را در حدود ۲۰۰ میکروثانیه حتی در دمای صفر مطلق مورد نیاز آزمایش فعال نگه دارد. با این حال این زمان برای استفاده از آنها به عنوان کیوبیت برای ذخیره داده ها و تبدیل آنها به مایکروویو هایی که می توانند به کامپیوترهای کوانتومی دور در شبکه ارسال شوند کافی است. محققان دیگری قبلا این موضوع را امتحان کرده اند اما موفق نبوده اند.

 هنوز کارهای زیادی باقی مانده است که این سخت افزار به خارج از آزمایشگاه برسد. این گروه تحقیقاتی مایل است که طبل ها بتوانند عملیات پیچیده ای را انجام دهند. دستیابی به موفقیت نشان می‌دهد که مسئله فقط زمان است و شبکه کوانتومی در عمل ممکن است به نتیجه بسیار نزدیک باشد.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1405/05/21 - 21:00- اروپا

شکایت کیفری علیه عینک‌های هوش مصنوعی مِتا

یک گروه مدافع حقوق بشر در آلمان، شکایتی کیفری علیه عینک‌های هوش مصنوعی مِتا ارائه کرد.

مراکز
1405/05/21 - 20:17- آمریکا

مراکز داده مِتا در تگزاس متعهد به پوشش هزینه‌های انرژی و آب شدند

شرکت مِتا اعلام کرد که هزینه‌های برق، آب، فاضلاب و زیرساخت‌های مراکز داده تگزاس خود را پوشش خواهد داد.

گوگل
1405/05/21 - 19:43- هوش مصنوعي

گوگل با چالش فرانسه بر سر خلاصه اخبار هوش مصنوعی روبرو است

یک انجمن مطبوعاتی فرانسه، خلاصه‌های جستجوی تولید شده توسط هوش مصنوعی گوگل را به مرجع رقابت این کشور ارجاع داد.