about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

با وجود توصیه‌های فراوان در خصوص انتخاب رمز‌های رایانه‌ای قوی، همچنان برخی افراد از رمز‌های ضعیف استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ یک پژوهش جدید و جالب نشان می‌دهد تا چه میزان برخی از گذرواژه‌ها به راحتی شکسته می‌شوند و به همین خاطر است که اگر شما نیز چنین گذرواژه‌هایی را استفاده می‌کنید، باید هم اکنون آن ها را تغییر دهید.

پایگاه شبکه تلویزیونی «Times Now» در گزارشی اعلام کرد: قرار دادن گذرواژه‌هایی که به راحتی به خاطر آورده می‌شوند، امری شایع برای میلیون‌ها کاربر شبکه‌های اجتماعی در سراسر دنیا است؛ اما باید بدانید چیزی را که به راحتی به خاطر می‌آورید، ممکن است به راحتی نیز از سوی هکر‌ها شکسته شود.

گذرواژه‌هایی (پسووردهایی) مانند «۱۲۳۴۵۶»، «ABCDEF» و یا «iloveyou» اگرچه به راحتی به خاطر سپرده می‌شوند، اما کارشناسان امنیتی به کاربران توصیه می‌کنند تا به فکر کلمات قوی تری باشند که دسترسی هکر‌ها را به حساب‌های کاربریشان دشوارتر کند.

به خاطر انتخاب گذرواژه‌هایی مانند آنچه که در بالا ذکر شد، میلیون‌ها کاربر هر روزه در جهان در خطر این قرار دارند که حساب‌های کاربریشان هک شود.

حال محققان برخی از رایج‌ترین گذرواژه‌ها در جهان که ظرف چند ثانیه شکسته می‌شوند را فهرست کرده اند. این تحقیق از سوی یک شرکت مدیریت گذرواژه به انجام رسیده است. این شرکت به کاربران خود کمک می‌کند تا رمز‌های عبور خود را ساماندهی کرده، نوشته هایشان را ایمن کرده و آن‌ها را در یک مکان رمزگذاری شده نگهداری کنند.

پژوهشگران این شرکت با افشای یافته هایشان، اعلام کردند: اکنون زمان آن است تا ببینیم آیا مردم از همان رمز‌های ضعیف استفاده می‌کنند یا خیر.

در سال ۲۰۲۰، شرکت نوردپس فهرستی از ۲۰۰ عدد از بدترین گذرواژه‌ها را منتشر کرد. در این فهرست همچنین شماری از کاربرانی که از این پسوورد‌ها استفاده می‌کردند، منشن شده بودند و اشاره شده بود چه مقدار زمان طول می‌کشد تا فردی این پسوورد را بشکند. اما اوضاع در سال ۲۰۲۲ (سال جاری میلادی) خیلی تغییری نکرده است و به نظر می‌رسد میلیون‌ها نفر همچنان از همان گذرواز‌های ضعیف مانند «۱۲۳۴۵»، «password»، «qwerty» استفاده می‌کنند.

در فهرست ضعیف‌ترین پسووردها، «۱۲۳۴۵۶» در بیشتر کشور‌ها رتبه نخست را دارد. همچنین گذرواژه «۱۲۳۴۵۶۷۸۹» نیز در ظرف مدت کوتاهی شکسته می‌شود. چهارمین گذرواژه از لحاظ بد بودن نیز خود کلمه «password» است که افراد آن را به عنوان گذرواژه خود انتخاب می‌کنند و به سرعت نیز شکسته می‌شود.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.