about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ضعف سامانه‌های بخش نظامی انگلیس

 وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که روزانه سامانه‌های بخش نظامی این کشور با هزاران حمله‌ی سایبری مواجه می‌شوند. رئیس برنامه‌ی دفاع سایبر ارتش در انگلیس ضمن تأیید این خبر اظهار کرد که اگر به این مسئله اهمیت داده نشود می‌تواند منجر به حملات سایبری شود که نتیجه‌ی آن نفوذ در سامانه‌ها و افشای اطلاعات است. وی گفت: «حمله‌کنندگان در این حمله‌ها تغییر نمی‌کنند. این حمله‌ها هرروز در حال گسترش است و ما باید در مقابل این بازی ایستادگی کنیم.» همچنین وی در مورد افزایش بودجه برای امنیت سایبر اظهار امیدواری کرد. وی افزود: «پیگیری سریع‌تر، تنها راه برای پیش افتادن در این بازی است؛ زیرا فناوری به‌سرعت در حال تغییر است. ما طی ده سال به‌درستی خواسته‌های خود را در فناوری اطلاعات تبیین نکرده‌ایم.» به‌علاوه وی امیدوار بود که سرمایه‌گذاری‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
راب پریچارد (Robert Pritchard)، متخصص امنیت سایبر در مؤسسه‌ی سلطنتی مطالعات امنیت و دفاع در لندن (RUSI)، علت این حملات را عضویت انگلیس در سازمان‌های مختلف بین‌المللی و تأثیر آن بیان کرد.
همچنین وی افزود: «همه‌ی حملات سایبری جاسوسی نیستند ولی قطعاً انگلیس و خصوصاً وزارت دفاع آن، هدف حملاتی مشابه با گزارش آمریکا در مورد حمله به اداره‌ی مدیریت کارمندان خود هستند.»

 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.