ضرورت هوشیاری سازمانهای کنیایی در مقابله با تهدیدات سایبری داخلی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ انجمن کامپیوتری کنیا (CSK) از سازمانها خواست تا در سیاستهای راهبردی در حفاظت از دادهها برای جلوگیری از تهدیدات سایبری نوظهور کارکنان خود سرمایهگذاری کنند.
یوسف کیلیو (Yusuf Kileu)، کارشناس امنیت سایبری و پزشکی قانونی، در بیست و نهمین کنگره مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات در مومباسا، اعلام کرد که سازمانها باید قبل از استخدام افراد برای مدیریت زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، به عنوان اولین اقدام در مبارزه با چالشهایی مانند سرقت داده، بررسیهای پیشینه انجام دهند.
کیلیو اظهار داشت :
«ما مدیران را تشویق میکنیم تا مراحل مختلفی را برای مدیریت تهدیدات امنیت سایبری دنبال کنند. بنابراین آنها در بازگشت به سازمان خود، نحوه مدیریت این نوع چالشها، محافظت از دادهها، نحوه محدود کردن امتیازات این افراد در مقابله با تهدید را میآموزند. من معتقدم همه این مواردی که ما پوشش دادهایم برای مبارزه با تهدیدات داخلی مفید خواهد بود.»
وی افزود که آموزش باعث تجهیز مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات با مهارتهای بهتر و افزایش به اشتراکگذاری یکپارچه و ایمن اطلاعات در بخشها شده است؛ در ماه اکتبر سال 2020، وزیر اطلاعات، ارتباطات، فناوری، نوآوری و امور جوانان کابینه، مقررات حفاظت از دادهها (ثبت مدنی) 2020 را منتشر کرد. با توجه به این قانون، مدیران فناوری اطلاعات و ارتباطات باید در مورد روندهای فناوری نوظهور برای محافظت از دادهها و چالشهای درون سازمانی آموزشهایی داشته باشند.
بن موالا (Ben Mwala)، رئیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت پخش کنیا (KBC) در این جلسه ضمن تأکید بر اهمیت چنین آموزشهایی، که به عنوان معیاری برای روندهای نوظهور فناوری اطلاعات عمل میکنند، توضیح داد :
«بیشتر فعالیتهایی که امروزه انجام میدهیم واقعاً مبتنی بر فناوری اطلاعات هستند. این کارگاه ما را به اطلاعاتی مجهز میکند تا بتوانیم این اطلاعات را به سازمانهای خود بازگردانیم. در حال حاضر، وقتی به عنوان مثال به KBC نگاه میکنید، همگرایی زیادی وجود دارد. شرکت ملی متعهد است که در زمینه همگرایی مسائل و پلتفرمهای خبری دیجیتال از جلو رهبری کند.»
وی خاطرنشان کرد که رسانههای دیجیتال واقعاً در حال ظهور هستند و بنابراین باید از روندهای مدرن فناوری اطلاعات استفاده شود تا بتوان شرکت پخش کنیا را از نظر رسانههای دیجیتالی برتری بخشید.
پیتر اووِنژ (Peter Owenje)، افسر منابع در انجمن کامپیوتری کنیا، نیز گفت که چنین کارگاههایی به بحث در مورد مسائل تأثیرگذار بر مدیریت شبکه و تعامل بین رؤسای فناوری اطلاعات و ارتباطات از سازمانهای مختلف کمک میکند.