about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

معاون وزیر خارجه روسیه بر ضرورت جلوگیری از حملات سایبری به سیستم‌های نظامی تأکید کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد جلوگیری از حملات سایبری به سیستم‌های کنترل نیروهای مسلح با همکاری واشنگتن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. 

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با مجله حیات بین‌الملل در این خصوص اظهار داشت:

ما همچنین روی بحث و بررسی مسئله دیگر اصرار خواهیم کرد: به سازمان‌ها و ساختارهای ما از بیرون اغلب از جانب آمریکا نفوذهای مخربی انجام می‌شود. ما می‌خواهیم به این مسئله رسیدگی کنیم، اما خیابان باید دوطرفه باشد. علاوه بر این، ما باید در مورد سایر مشکلات نیز صحبت کنیم، به‌عنوان‌مثال، در مورد اینکه چگونه از نفوذ مخرب بر عناصر سیستم‌های کنترل نیروهای مسلح جلوگیری کنیم. 

به گفته ریابکوف، مسکو ملاحظات مربوط به امنیت اطلاعات خود را به واشنگتن ارائه داده و روی کمک طرف آمریکایی امیدوار است. ولادیمیر پوتین نیز در 25 سپتامبر 2020، دستور کار دوجانبه گفتگو با ایالات‌متحده در مورد امنیت فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات را مشخص کرده است. آمریکایی‌ها ملاحظات مربوطه را در نظر گرفته‌اند. روسیه امیدوار است در آینده از جانب آمریکا پاسخی دریافت کند تا در این زمینه پیشرفته حاصل شود. 

ریابکوف اطمینان داد روسیه علیرغم تلاش‌های واشنگتن برای بحث فقط پیرامون موضوعات مورد علاقه آن در این زمینه، اهمیت گفت‌وگو با ایالات‌متحده در مورد حملات سایبری به برخی از بخش‌های تجاری را رد نمی‌کند. 

ریابکوف اظهار داشت:

ما به‌خوبی به یاد داریم وقتی مشاور رئیس‌جمهور ترامپ در امنیت ملی آقای بولتون به مسکو آمد و تلاش طرف روسی برای آغاز یک گفتگو در مورد این موضوع کاملاً رد شد. الآن چنین چیزی وجود ندارد. مسئله دیگر این است که دولت بایدن  موضوع این گفت‌وگو را فقط به آنچه به آن علاقه‌مند است محدود می‌کند. برای این دولت جالب است که با ما بحث کند و تعهداتی پیرامون حملات سایبری به برخی از بخش‌های تجاری باهدف باج‌خواهی تعیین کند. ما اهمیت این موضوع را انکار نمی‌کنیم و در حال بحث و بررسی آن با آمریکایی‌ها هستیم. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.