about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

معاون دادستان کل روسیه معتقد است سازوکارهای کنونی مقابله با جرائم سایبری ناکافی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون دادستان کل روسیه پیُتر گارادوف اعلام کرد تجربه همکاری‌های بین‌المللی و خسارات هنگفت ناشی از جرائم فناوری اطلاعات و ارتباطات ثابت کرده سازوکارهای کنونی مقابله با جرائم سایبری ناکافی هستند. 

این مقام دولتی اظهار داشت:

بسیاری از سازوکارهای منطقه‌ای من‌جمله کنوانسیون بوداپست شورای اروپا 20 سال پیش تدوین شد، زمانی که بشر هنوز از مشکلات مدرن مانند دارک نت، فیشینگ، برنامه‌های باج افزاری، حملات DDoS، اسپم و بسیاری دیگر اطلاعی نداشت. دادستان کل روسیه بود که اصرار داشت پیش‌نویس کنوانسیون این چالش‌های مهم امروز را مدنظر قرار دهد. 

به اعتقاد گارادوف، در طول این دو دهه، جهان ازنظر کیفی تغییر کرده است، راه‌اندازی و انتشار فناوری‌های جدید که مجرمان خود را به آن‌ها تجهیز کرده‌اند، تسریع شده است. در این میان مکانیسم‌های همکاری دوجانبه نیز علاج عام مشکلات جرائم سایبری نیستند. دولت‌ها می‌توانند با استناد به قوانین ملی تبادل فرامرزی داده‌ها از ارائه اطلاعات لازم خودداری کرده یا زمان پاسخگویی را بی‌دلیل به تأخیر بیندازند. در مواردی نیز تبادل اطلاعات به دلایل فنی غیرممکن می‌شود. به‌عنوان‌مثال، در صورت انقضای مهلت تعیین‌شده از سوی قوانین ملی برای ذخیره اطلاعات رایانه‌ای. 

به گفته وی، کنوانسیون جهانی مقابله با جرائم سایبری که از سوی روسیه به سازمان ملل متحد ارائه‌شده در نظر دارد بدون لطمه به مکانیسم‌های موجود و همزمان با ارائه ابزارهای لازم به سازمان‌های انتظامی نظم موجود را ارتقاء دهد.  

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.