ضرورت آموزش امنیت سایبری به فرزندان در هند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ براساس مطالعه انجام شده در هند و طبق پاسخهای 1004 بزرگسال در این کشور، هندیها از اهمیت امنیت سایبری آگاه هستند و 86 درصد معتقدند که اکنون بیش از هر زمان دیگری مهم است که والدین با فرزندان خود در مورد ایمنی سایبری صحبت کنند.
این مطالعه نشان داد که به گفته 68 درصد از بزرگسالان هندی، مدیریت زمان نمایش کودکان برای والدین اهمیت دارد و 81 درصد گفتند که اهمیت امنیت سایبری در حد آموزش عادات سالم به کودکان است. تقریباً 3 چهارم والدین هندی مورد بررسی (78 درصد) اظهار داشتند که کودکان زیر 18 سال آنها بدون اجازه کاری را روی دستگاههای هوشمند خود انجام دادهاند.
ریتیش چوپرا (Ritesh Chopra)، مدیر فروش و بازاریابی میدانی «NortonLifeLock» در هند، انجمن منطقهای و کشورهای جنوب آسیا (SAARC)، گفت:
«مهمترین جنبه امنیتی اینترنت برای کودکان این است که والدین دستورالعملهای درست را از سنین پایین در مورد اینترنت و خطرات احتمالی موجود در آن القا کنند.»
این مطالعه ضمن تجزیه و تحلیل نحوه استفاده خانوارهای هندی از اینترنت و دستگاههای تلفن همراه برای حفظ ارتباط با جهان همراه با نگرانیهای حفظ حریم خصوصی، بیان کرد که تقریباً نیمی از دارندگان دستگاههای متصل در این کشور نگران هک شدن هستند؛ تقریباً از هر 10 هندی، 8 نفر اطلاعات بیشتری در مورد نحوه ایمن نگهداشتن دستگاههای خود میخواهند.
سایر یافتههای این مطالعه به بهبودهایی اشاره میکنند که پاسخدهندگان در زندگی خود هنگام دورکاری به آن اشاره کردهاند، به طوری که 71 درصد از والدین دارای فرزندان زیر 18 سال اظهار داشتند که روابط آنها با فرزندانشان بهبود یافته است. به طور مشابه، 70 درصد از پاسخ دهندگان بهبود در روابط با شرکای خود و 55 درصد از مردم بهبود روابط با دوستان خود را گزارش کردند.
در حالیکه پاسخ دهندگان گزارش دادند که روابط آنها بهبود یافته، 93 درصد از مردم مشکلات مربوط به فناوری، معمولاً اتصال به اینترنت غیرقابل اعتماد و مشکلات ارتباطی مکرر را تجربه کردند. با این حال، حداقل یک نفر، نزدیک به 78 درصد از پاسخ دهندگان، که با یک نفر دیگر زندگی میکنند، معتقد بودند که خود متخصص فناوری اطلاعات خانواده هستند.