about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

صندوق‌های بازنشستگی هم بیت کوین می‌خرند

مایکل سوننشاین (Michael Sonnenshein)، مدیرعامل گری‌اسکیل (Grayscale) می‌گوید که شاهد ورود بیش از پیش صندوق‌های بازنشستگی به بازار بیت کوین هستیم

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل ازکوین تلگراف، مایکل سوننشاین که به‌تازگی سکان هدایت گری‌اسکیل را در دست گرفته، روز پنج‌شنبه هفته گذشته در مصاحبه با خبرگزاری بلومبرگ گفته است که صندوق‌های بازنشستگی و موقوفه‌های مالی با سرعتی بالا در حال پیوستن به خانواده صندوق‌های گری‌اسکیل هستند. سوننشاین افزوده است:

ما در صندوق گری‌اسکیل نه‌تنها شاهد حضور و مشارکت فعال صندوق‌های پوششی در حوزه سرمایه‌گذاری در بیت کوین بوده و هستیم، بلکه به‌تازگی می‌بینیم که موجی از دیگر نهادهای سرمایه‌گذاری از جمله صندوق‌های بازنشستگی و موقوفه‌های مالی در حال پیوستن به جمع ما هستند و روز به روز بر حجم سرمایه‌گذاری‌های خود می‌افزایند.

مدت‌ها است که گری‌اسکیل با اقدامات خود در خریداری و انباشت بیت کوین در کانون توجه رسانه‌ها قرار دارد. آن‌طور که پیداست این شرکت سرمایه‌گذاری دست‌کم ۳ درصد از کل بیت کوین‌های در گردش را در اختیار دارد. گفتنی است این صندوق همگام با حضور روزافزون سرمایه‌گذاران نهادی در بازار بیت کوین، دست به اتخاذ موقعیت‌های معاملاتی خرید بزرگ‌تری در بازار این ارز و دیگر دارایی‌های دیجیتال زده است.
داده‌ها نشان می‌دهد که مجموع دارایی‌های تحت مدیریت گری‌اسکیل در حال حاضر تقریباً برابر با ۲۷ میلیارد دلار است که در ۱۰ محصول مالی متفاوت به سرمایه‌گذاران عرضه شده است. پرطرفدارترین محصول این شرکت صندوق سرمایه‌گذاری بیت کوین گری اسکیل است که درمجموع ۲۳ میلیارد دلار از حجم دارایی تحت مدیریت شرکت را به خود اختصاص داده است. صندوق سرمایه‌گذاری اتریوم گری‌اسکیل نیز در حال حاضر ارزشی برابر با ۳.۶ میلیارد دلار دارد. نزدیک به ۳۳۹ میلیون دلار سرمایه‌های این صندوق در اختیار صندوق دیجیتال لارج کپ فاند (Digital Large Cap Fund) است.
صندوق‌های بازنشستگی از جمله دیگر خریداران نهادی هستند که در سال ۲۰۲۰ به بازار بیت کوین پیوسته‌اند. بر اساس نتایج نظرسنجی انجام‌شده از سوی شرکت فیدلیتی اینوستمنتز (Fidelity Investments) در سال گذشته، ۳۶ درصد از مؤسسات مالی مستقر در ایالات متحده آمریکا و اروپا اعلام کرده‌اند که در ارزهای دیجیتال یا ابزارهای مالی مشتقه مبتنی بر آنها سرمایه‌گذاری کرده‌اند. گفتنی است بیش از یک‌چهارم از این نهادها گفته‌اند که بیت کوین در سبد سرمایه‌گذاری خود دارند و ۱۱ درصد از آنها نیز اعلام کرده‌اند که اتر در سبد خود دارند.
آن‌طور که مدیران گری‌اسکیل می‌گویند، جریان ورود سرمایه‌گذاران نهادی به بازار ارزهای دیجیتال و بیت کوین همچنان با قدرت ادامه می‌یابد و در این میان، صندوق‌های بازنشستگی و موقوفه‌های مالی از جمله تازه‌ترین نهادهایی هستند که به این جریان عظیم پیوسته‌اند.
ناگفته نماند که رویکرد تهاجمی گری‌اسکیل برای خریداری و انباشت بیت کوین می‌تواند به افزایش سریع‌تر بهای این ارز دیجیتال دامن بزند. هرچه این صندوق سرمایه‌گذاری و دیگر نهادها دست به خریداری بیت کوین می‌زنند، تعداد بیشتری از این ارز دیجیتال از چرخه معاملات بازار کنار می‌رود و به کمیابی بیشتر و دسترسی دشوارتر به آن منجر می‌شود که این به نوبه خود به افزایش قیمت آن می‌انجامد. سوننشاین می‌گوید:

بیت کوین یک دارایی کمیاب است و می‌توان این کمیابی را تأیید کرد و وقتی با سازوکارهایی از گردونه معاملات بازار حذف می‌شود، کمیابی آن تشدید و دسترسی به آن بسیار دشوارتر می‌شود.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.