about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

صدور مجوز شنود و رصد آنلاین شهروندان انگلیس

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دولت انگلستان بار دیگر جلوگیری از اقدامات تروریستی در این کشور را بهانه‌ای قرارداد تا جاسوسی‌های همه‌جانبه‌اش از همه ارتباطات تلفنی و اینترنتی افراد را توجیه کند و بهانه‌ای به دست حامیان حریم خصوصی ندهد.

دولت انگلیس دست پلیس را برای دسترسی بیشتر به همه فعالیت‌های اینترنتی افراد بازتر می‌کند و اجازه هک کردن تلفن‌های هوشمند و رایانه‌های شخصی کاربران مشکوک را به نیروهای پلیس می‌دهد.

لایحه قدرت تحقیقات این اجازه را می‌دهد تا قوانینی برای جمع‌آوری اطلاعات مربوط به کاربران وب برای تحقیقات خاص، بدون اطلاع کاربران جمع‌آوری شود.

بر اساس پیش‌نویس این لایحه، تاکنون اطلاعات فرستنده مطلب، سرویس ارتباطی و دسترسی به اطلاعات غیرقانونی را شامل می‌شد اما طرح پیشنهادی جدید که در پارلمان ارائه شد، دسترسی به همه فعالیت‌های آنلاین و پیگرد قانونی را میسر می‌کند.

این لایحه به نیروهای پلیس اجازه می‌دهد به‌راحتی وارد تجهیزات ارتباطی شامل رایانه‌های شخصی و گوشی‌های هوشمند تلفن همراه شوند.

«ترزا می» وزیر کشور انگلستان گفت این لایحه حیاتی است و باید درست متوجه آن شده و آن را اجرا کنند. خانم می افزود، همان‌طور که جرائم و تروریست‌ها عملیات آنلاین انجام می‌دهند، نیروهای امنیتی باید از سرعت پلیس برای تحت نظر داشتن آنان مطمئن شوند.

تازه ترین ها
جی
1405/06/28 - 15:05- آمریکا

جی دی ونس خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد

جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، خواستار خودتنظیمی در حوزه هوش مصنوعی شد.

گسترش
1405/06/28 - 14:29- آسیا

گسترش پایش اراضی کرانه باختری توسط ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی

ابزارهای هوش مصنوعی رژیم صهیونیستی برای پایش اراضی، به کرانه باختری نیز گسترش یافته‌اند.

حمله
1405/06/28 - 14:22- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی «فیمِس‌اسپَرو» به دولت‌های آمریکای لاتین

هکرهای منتسب به چین با استفاده از یک درِ پشتی جدید با نام اسپَروواکی، حملات سایبری گسترده‌ای را علیه نهادهای دولتی در آمریکای لاتین آغاز کرده‌اند.