about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

صدور مجوز شنود و رصد آنلاین شهروندان انگلیس

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دولت انگلستان بار دیگر جلوگیری از اقدامات تروریستی در این کشور را بهانه‌ای قرارداد تا جاسوسی‌های همه‌جانبه‌اش از همه ارتباطات تلفنی و اینترنتی افراد را توجیه کند و بهانه‌ای به دست حامیان حریم خصوصی ندهد.

دولت انگلیس دست پلیس را برای دسترسی بیشتر به همه فعالیت‌های اینترنتی افراد بازتر می‌کند و اجازه هک کردن تلفن‌های هوشمند و رایانه‌های شخصی کاربران مشکوک را به نیروهای پلیس می‌دهد.

لایحه قدرت تحقیقات این اجازه را می‌دهد تا قوانینی برای جمع‌آوری اطلاعات مربوط به کاربران وب برای تحقیقات خاص، بدون اطلاع کاربران جمع‌آوری شود.

بر اساس پیش‌نویس این لایحه، تاکنون اطلاعات فرستنده مطلب، سرویس ارتباطی و دسترسی به اطلاعات غیرقانونی را شامل می‌شد اما طرح پیشنهادی جدید که در پارلمان ارائه شد، دسترسی به همه فعالیت‌های آنلاین و پیگرد قانونی را میسر می‌کند.

این لایحه به نیروهای پلیس اجازه می‌دهد به‌راحتی وارد تجهیزات ارتباطی شامل رایانه‌های شخصی و گوشی‌های هوشمند تلفن همراه شوند.

«ترزا می» وزیر کشور انگلستان گفت این لایحه حیاتی است و باید درست متوجه آن شده و آن را اجرا کنند. خانم می افزود، همان‌طور که جرائم و تروریست‌ها عملیات آنلاین انجام می‌دهند، نیروهای امنیتی باید از سرعت پلیس برای تحت نظر داشتن آنان مطمئن شوند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/08 - 11:55- هوش مصنوعي

هشدار امارات درمورد دسترسی هوش مصنوعی به دوربین و موقعیت مکانی

امارات متحده عربی به کاربران هوش مصنوعی هشدار داد که قبل از اعطای دسترسی به دوربین یا موقعیت مکانی، مجوزها را بررسی کنند.

هشدار
1405/06/07 - 14:23- آفریقا

هشدار درمورد شکاف مهارت‌های سایبری در آفریقا

آفریقا در رقابت آنلاین است، در حالی که کارشناسان نسبت به شکاف مهارت‌های سایبری هشدار دادند.

مشارکت
1405/06/07 - 13:57- آمریکا

مشارکت شرکت‌های فناوری برای دفاع هماهنگ در برابر تهدیدات سایبری

بیش از ۱۰۰ شرکت فناوری نامه سرگشاده‌ای را امضا کردند و خواستار دفاع هماهنگ در برابر تهدیدات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی شدند.