about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

صدور دستور بازنگری امنیتی در پنتاگون

وزارت دفاع آمریکا، پس از کشف آسیب پذیری گسترده در نیروهای نظامی این کشور، دستور بازنگری پروتکل های امنیتی را صادر کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ جیم ماتیس (Jim Mattis)، وزیر دفاع ایالات‌متحده، دستور بازبینی پروتکل‌های امنیتی را پس از نصب برنامه Strava و انتشار جزئیات حرکات کارکنان نظامی در سراسر جهان، ازجمله مناطق جنگی، صادر کرد.
 ناتان راسر (Nathan Russer)، دانشجوی دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا، پس از نصب برنامه نقشه یابی جهانی استراوا از روی نقشه‌های حرارتی به نقص اطلاعاتی اشاره کرد. راسر گفت: «با نگاهی به سوریه، یک دسته نقاط روشن می‌بینید. پایگاه‌های ایالات‌متحده به‌وضوح قابل‌شناسایی و نقشه‌برداری هستند.»

کشف راسر موجب شد تا سایر کشورها با توجه به نقشه‌های حرارتی، دیگر موقعیت‌های احتمالی ایالات‌متحده و پایگاه‌های غربی در خاورمیانه و آفریقا را جستجو کنند. بسیاری پایگاه‌های تعیین‌شده از سوی راسر و همکارانش، پایگاه‌های مرزی میزبان ایالات‌متحده و کارکنان آن‌ها بودند.
تحلیل گران معتقدند که چنین دستگاه‌های ردیابی خطراتی هم دارند؛ نه‌تنها مکان‌های گسترده حضور سربازان خارجی، بلکه مسیرهای حرکت آن‌ها را نیز افشا می‌کنند. خطر دیگر نرم‌افزار استراوا تبدیل‌شدن به هدف ملت‌هایی است که خودشان سعی در به دست آوردن اطلاعات و شناسایی کشورهای استفاده‌کننده از این برنامه را دارند.

جیم لوئیس (Jim Lewis)، کارشناس سایبری مرکز مطالعات استراتژیکی و بین‌المللی، اعلام کرد: «این برنامه، تنها راهی بود که فناوری‌های بی‌سیم تلفن همراه می‌توانستند امنیت عملیاتی را تضعیف کنند و از دشمنان پیشی بگیرند.»
وی افزود: «روس‌ها در این مورد بسیار خوب هستند و راه‌هایی برای ترکیب داده‌ها از ردیاب‌ها با پروفایل‌های رسانه‌های اجتماعی دارند. شبکه‌های اجتماعی باعث نابودی امنیت عملیاتی می‌شوند.»

وزارت دفاع امریکا گفت که همه پرسنل دفاعی را در هر مکانی تشویق به محدود کردن حضور عمومی در اینترنت می‌کند. این کار زمانی سخت‌تر می‌شود که سربازان در مکان‌هایی حساس مشغول عملیات باشند. به گفته مقامات دولتی آمریکا، ماتیس با آگاهی از این مسئله دستور بازبینی داده است.
پنتاگون در بیانیه‌ای بدون تائید مستقیم استفاده نیروهای آمریکایی از برنامه استراوا اعلام کرد: «وزارت دفاع امریکا به‌طورجدی به مسائلی از این قبیل توجه دارد و با بررسی وضعیت مشخص می‌کند که آیا نیاز به آموزش و راهنمایی اضافی وجود دارد یا خیر. ما در حال بررسی ابهامات در مورد انجام اقدامات بیشتر برای اطمینان از ایمنی مداوم پرسنل وزارت دفاع ایالات‌متحده در داخل و خارج از کشور هستیم.»

سرهنگ رابرت مانینگ (Robert Manning)، سخنگوی پنتاگون، در نشست خبری به خبرنگاران گفت از مواردی که امنیت پایگاه ایالات‌متحده را درنتیجه نقشه‌برداری به خطر انداخته باشند، بی‌اطلاع است.
 

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/11 - 17:57- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی کالیفرنیا برای استفاده از هوش مصنوعی

کالیفرنیا قانون جدیدی را برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های خودکار در محیط کار تصویب کرد.

شکایت
1405/07/11 - 17:17- آمریکا

شکایت بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز

بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز شکایت کرد.

برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.