about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

رئیس صداوسیما می‌گوید هروقت منافع سازمان با نقض قانون نادیده گرفته شود، شکایت می‌کنیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شب گذشته، مدیرعامل آپارات در صفحه شخصی توییتر خود خبر داد که حکم جدید کیفری او با شکایت صداوسیما از آپارات صادر و ابلاغ شده است. او دراین‌باره نوشته بود: «تو دوران ممنوعیت رسانه‌ای هستیم. هدف هم خشکاندن ریشه است. امروز حکم جدید کیفری بنده با شکایت شاکی همیشگی، سازمان صداوسیما از آپارات صادر و ابلاغ شد.» حکمی که در آن مسئولیت‌ محتواهای صداوسیما که کاربران در سایت آپارات بارگذاری می‌کنند، متوجه مدیر سایت است.

پیمان جبلی، رئیس صداوسیما، امروز در گفت‌وگو با ایسنا درباره دلیل شکایت صداوسیما از پلتفرم آپارات گفت: «بخش حقوقی ما نه‌فقط از آپارات، بلکه از هر حوزه‌ای که قوانین را زیر پا بگذارد، شکایت می‌کند.» همچنین، وی به حق کپی‌رایت و پخش اشاره کرد و ادامه داد:

ما برای دفاع از حق خود از برخی پلتفرم‌ها که حق کپی‌رایت و پخش را رعایت نمی‌کنند یا خلاف قانون عمل می‌کنند، شکایت می‌کنیم؛ البته شکایت ما برای بار اول نیست و هروقت منافع سازمان صداوسیما با نقض قانون نادیده گرفته شود، شکایت می‌کنیم و مرجع صالح قضایی به شکایت رسیدگی می‌کند و ما هم تابع قانون هستیم.

شهریور سال گذشته نیز، روابط‌عمومی کل سازمان صداوسیما هم از محکوم‌شدن مدیرعامل وب‌سایت آپارات، به اتهام نشر و پخش آثار متعلق به سازمان صداوسیما در فضای مجازی خبر داده بود. صداوسیما در توضیح این ماجرا به ضرروزیان‌های جبران‌ناپذیر مادی و معنوی به سازمان و تضعیف جایگاه صداوسیما اشاره کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
روبه‌رویی
1405/07/15 - 09:36- جرم سایبری

روبه‌رویی ۹۰ درصدی آمریکایی‌ها با کلاهبرداری آنلاین

نتایج یک نظرسنجی جدید از کانسیومر ریپورتس (Consumer Reports) نشان می‌دهد کلاهبرداری‌های آنلاین و حملات سایبری به حدی گسترده شده‌اند که ۹ نفر از هر ۱۰ آمریکایی دست‌کم یک‌بار با نوعی کلاهبرداری مواجه شده‌اند.

سرقت
1405/07/15 - 09:27- جرم سایبری

سرقت 1.5 میلیون فایل اطلاعاتی از شرکت ساختمانی در عربستان

کارشناسان اعلام کردند که گروه هکری وال استریت ۱.۵ میلیون فایل داده را از یک شرکت ساختمانی در عربستان سرقت کرده‌اند.

حمله
1405/07/15 - 09:01- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به دانشگاه اوساکا

دانشگاه متروپولیتن اوساکا پس از یک حمله سایبری مشکوک به باج‌افزار، بخش بزرگی از زیرساخت فناوری اطلاعات خود را از دسترس خارج و کلاس‌های درس را لغو کرد.