about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس صداوسیما می‌گوید هروقت منافع سازمان با نقض قانون نادیده گرفته شود، شکایت می‌کنیم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شب گذشته، مدیرعامل آپارات در صفحه شخصی توییتر خود خبر داد که حکم جدید کیفری او با شکایت صداوسیما از آپارات صادر و ابلاغ شده است. او دراین‌باره نوشته بود: «تو دوران ممنوعیت رسانه‌ای هستیم. هدف هم خشکاندن ریشه است. امروز حکم جدید کیفری بنده با شکایت شاکی همیشگی، سازمان صداوسیما از آپارات صادر و ابلاغ شد.» حکمی که در آن مسئولیت‌ محتواهای صداوسیما که کاربران در سایت آپارات بارگذاری می‌کنند، متوجه مدیر سایت است.

پیمان جبلی، رئیس صداوسیما، امروز در گفت‌وگو با ایسنا درباره دلیل شکایت صداوسیما از پلتفرم آپارات گفت: «بخش حقوقی ما نه‌فقط از آپارات، بلکه از هر حوزه‌ای که قوانین را زیر پا بگذارد، شکایت می‌کند.» همچنین، وی به حق کپی‌رایت و پخش اشاره کرد و ادامه داد:

ما برای دفاع از حق خود از برخی پلتفرم‌ها که حق کپی‌رایت و پخش را رعایت نمی‌کنند یا خلاف قانون عمل می‌کنند، شکایت می‌کنیم؛ البته شکایت ما برای بار اول نیست و هروقت منافع سازمان صداوسیما با نقض قانون نادیده گرفته شود، شکایت می‌کنیم و مرجع صالح قضایی به شکایت رسیدگی می‌کند و ما هم تابع قانون هستیم.

شهریور سال گذشته نیز، روابط‌عمومی کل سازمان صداوسیما هم از محکوم‌شدن مدیرعامل وب‌سایت آپارات، به اتهام نشر و پخش آثار متعلق به سازمان صداوسیما در فضای مجازی خبر داده بود. صداوسیما در توضیح این ماجرا به ضرروزیان‌های جبران‌ناپذیر مادی و معنوی به سازمان و تضعیف جایگاه صداوسیما اشاره کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.