about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

شکوفه لوتوس در جنوب شرقی آسیا

«عملیات شکوفه لوتوس» اسم عملیاتی است که بنا به ادعای این شرکت، کشورهایی نظیر هونگ کنگ، اندونزی، فیلیپین، ویتنام و تایوان را هدف حملات خود قرار داده است. هیچ کشور یا گروه خاصی به‌عنوان متهم این حمله عنوان نشده است، اما در گزارش این شرکت آمده است که این حملات از جانب یکی از کشورهای منطقه هدایت و حمایت می‌شود.
واحد 42 این شرکت در گزارش خود گفته است که:«شکوفه لوتوس از تروجان مخصوصی به نام Elise استفاده کرده است که با استفاده از آن توانسته است حملات فیشینگ را بر روی اهداف مشخص خود انجام دهد. البته هکرها در طی یک دوره سه ساله از زمان شروع این حملات، از تروجان‌های مختلفی استفاده کرده‌اند. مجموعه حملات شکوفه لوتوس، با استفاده گسترده از حملات فیشینگی انجام شده است که کاربران را با ایجاد خطوط فریبنده و اسناد غیرواقعی فریب داده، به نحوی که کاربر گمان کرده است که اسنادی را که دانلود و باز می‌کند، حقیقی هستند، غافل از آنکه این اسناد و فایل‌ها، بدافزار مورد نظر را در خود جای‌داده‌اند. اغلب اطلاعاتی که هک شده است، فهرست افراد و کارکنان بخش‌های نظامی بوده است.».

 


همچنین در ادامه آمده است:«ما معتقد هستیم که گروه شکوفه لوتوس، بدافزار Elise را با هدف استفاده خاص در این حملات توسعه داده است. استدلال ما این است که این حملات صرفاً می‌تواند توسط دولتی صورت پذیرفته باشد که علاقه‌مند به دانستن اسرارنظامی کشورهای جنوب شرق آسیا است.»پالو آلتو تأکید کرده است که این حمله، طراحی پیچیده‌ای نداشته است و از روش‌های متداولی برای سرقت اطلاعات استفاده کرده است.
ریان اولسون (Ryan Olson) مدیر اطلاعاتی واحد 42 پالو آلتو در این رابطه می‌گوید:«تروجانی که در حمله شکوفه لوتوس مورد استفاده قرار گرفته است، با توجه به استانداردهای امروزی، یک حمله بسیار مدرن و پیچیده نبوده اما حمله‌ای که صورت پذیرفته است در صورت موفقیت‌آمیز بودن، اطلاعات حساسی را در اختیار هکرها قرار داده است و این مضر است.». اولسون از این موضوع نیز ابراز نگرانی کرده است که این تروجان هنوز هم فعال بوده و در حال سرقت اطلاعات است.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/29 - 09:57- آسیب پذیری

هشدار استرالیا درمورد سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌ها

مرکز امنیت سایبری استرالیا نسبت به سوءاستفاده فعال از «N-able N-central» در این کشور هشدار داد.

خرید
1405/05/29 - 09:48- تروریسم سایبری

خرید استارت‌آپ سایبری رژیم صهیونیستی توسط شرکت آلمانی مونیخ رِی

شرکت بیمه سایبری «At-Bay» در سرزمین‌های اشغالی به مبلغ 575 میلیون دلار توسط شرکت بیمه آلمانی مونیخ رِی خریداری شد.

استعفای
1405/05/29 - 09:24- جرم سایبری

استعفای مقام‌های لتونی پس از افشای اطلاعات ۱.۲ میلیون نفر

یک حمله سایبری گسترده به سازمان ایمنی ترافیک جاده‌ای لتونی به سرقت اطلاعات بیش از ۱.۲ میلیون نفر و ۲۰۰ هزار شرکت و نهاد حقوقی منجر شده است.