about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

جرم سایبری با برنامه وام آنلاین در هند شکست خورد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ با توجه به موضوع وام برنامه‌های وام غیر مجاز و آزار و اذیت قربانیان از سوی شرکت‌ها، ایستگاه پلیس جرایم سایبری هند حدود 16 پرونده علیه شرکت‌هایی ثبت کرد که برنامه‌ها را از طریق مراکز تماس خود اجرا می‌کنند.

پلیس جرایم سایبری هند به 5 موقعیت مکانی حمله کرد

براساس ورودی‌های انسانی و فنی، پلیس جرایم سایبری به 2 مکان در ادیوگ ویهار (Udyog Vihar)، گورگاون (Gurgaon) و 3 مکان در حیدرآباد حمله کرد که مراکز تماس گیرنده سازمان یافته تل (Telle) را اداره می‌‎کردند. از این مراکز تماس برای ترغیب، آزار و اذیت و ترساندن متخلفان وام استفاده می‌شد. مراکز تماس از طرف 4 شرکت به نام «Technologies Pvt»، «Hateful Technologies Pvt.»، فناوری‌های پین‌پوینت (Pinpoint Technologies) و «Nabloom Technologies Pvt.» اجرا شدند.

نزدیک به 600 تماس گیرنده تل در مراکز حیدرآباد و 500 نفر در گورگاون مشغول به کار شدند. با این حال 11 رئیس و اعضای مهم این مراکز تماس به‌وسیله پلیس دستگیر شدند.

این تماس گیرندگان در یک عملیات مهم، دستورالعمل‌هایی را از رؤسای خود در اندونزی می‌گرفتند و به نظر می‌رسد کل عملکرد این برنامه‌های وام با اتباع چینی در رأس آنها اجرا می‌شوند. تحقیقات همچنین حاکی از کلاهبرداری برنامه بازی با پیش‌بینی رنگ چند کرور بود که در آن کرورهای روپیه به شرکت‌های اصلی ثبت شده با عنوان «NBFC» منتقل می‌شدند.

در حمله‌های پلیس جرایم سایبری هند در مراکز تماس مختلف، مقامات پلیس نزدیک به 700 لپ‌تاپ، سرور، سیستم‌های رایانه ای و سایر مواد مهم را ضبط کرده‌اند. در حال حاضر، تحقیقات بیشتر برای یافتن شبکه فناوری، معاملات مالی و بودجه در حال انجام است.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.