about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

شکایت گوگل از عاملان بات نت گلاپ تبا

گوگل ضمن جلوگیری از فعالیت بات نت گلاپ تبا از عوامل آن شکایت کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت گوگل به‌تازگی از هکرهایی شکایت کرده که مدعی است بخشی از یک باند جرائم سایبری هستند که اطلاعات کاربران از سراسر جهان را به سرقت برده‌اند.

گوگل در شکوائیه خود که در نیویورک تنظیم و سه‌شنبه منتشر شد مدعی است دمیتری استاروویکوف (Dmitry Starovikov)، الکساندر فیلیپوف (Alexander Filippov) و 15 شخص ناشناس دیگر با انتشار بات نت مخرب گلاپ تبا (Glupteba) به تجسم یک فناوری مدرن و بدون مرز از جنایات سازمان‌یافته تبدیل شده‌اند. این بات نت بیش از یک‌میلیون رایانه را آلوده کرده و اطلاعات شخصی را به سرقت برده است.

نرم‌افزار مخرب گلاپ تبا که اولین بار در سال 2011 شناسایی شد، توسط سایت‌های دانلود شخص ثالث، سرویس‌های پخش آنلاین فیلم و وب‌سایتی که به‌طور جعلی وابسته به یوتیوب است که متعلق به گوگل است، منتشر می‌شود.

اطلاعات شخصی دزدیده‌شده از طریق این بات نت می‌تواند برای ارتکاب جرائمی مانند کلاه‌برداری استفاده شود. این شکوائیه آقای استاروویکوف، آقای فیلیپوف و 15 متهم ناشناس را به کلاه‌برداری و سوءاستفاده رایانه‌ای، نقض علامت تجاری و چندین اتهام دیگر متهم می‌کند.

در اسناد دادگاه ادعاشده که بات نت گلاپ تبا به دلیل پیچیدگی فنی از سایر بات نت‌ها متمایز است. گفته می‌شود در برخی مواقع این بات نت روزانه هزار دستگاه جدید را آلوده کرده است.

گوگل در وبلاگ خود نوشت:

بات نت مخرب گلاپ تبا اعتبار و داده‌های کاربران را می‌دزدد، ارزهای رمزنگاری‌شده را بر روی میزبان‌های آلوده استخراج می‌کند و پروکسی‌هایی را برای هدایت ترافیک اینترنت دیگران از طریق ماشین‌ها و روترهای آلوده راه‌اندازی کرده است.

گوگل مدعی است زیرساخت فرمان و کنترل کلیدی هکرها را مختل کرده و کنترل بات‌نت را از دست عوامل آن خارج کرده است.

این اقدام قانونی بر اساس قانون سازمان‌های تحت نفوذ و فاسد راکتی (ریکو) انجام می‌شود که اغلب برای تعقیب اعضای گروه‌های جرائم سازمان‌یافته مانند مافیا یا شبکه‌های قاچاق مواد مخدر استفاده می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
رونمایی
1405/07/15 - 20:34- سایرفناوری ها

رونمایی از لپ‌تاپ مجهز به هوش مصنوعی مایکروسافت و انویدیا

مدیران عامل مایکروسافت و انویدیا طی رویدادی در سان‌فرانسیسکو از لپ‌تاپ جدید مجهز به هوش مصنوعی رونمایی خواهند کرد.

توقف
1405/07/15 - 19:46- اروپا

توقف دو سایت مرکز داده گوگل در فنلاند

فنلاند عملیات مقدماتی در دو سایت مرکز داده گوگل را متوقف کرد.

تأکید
1405/07/15 - 15:22- آسیا

تأکید کویت بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری

شرکت زین کویت گفتگوها پیرامون حکمرانی هوش مصنوعی و امنیت سایبری را در نشست سایبری پیش برد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.